Bi

Bi

PariVaan on bi nainen Espoosta. Hänen suosikki juttunsa biseksuaalisuudessa on se, että hänellä voi olla kolmen kimppa miesten ja naisten kanssa samanaikaisesti. Hän rakastaa niellä spermat laukeamisen jälkeen, vaihdeltuaan spermat suudellen ensin seksikkään ystävältään.

Linnealiina

Linnealiina, 34, Äänekoski

Monen vuoden parisuhde alkaa olla vähän kuiva, joten etsin vähän apua, pidän eniten parien kanssa touhuilusta mutta saa muutkin ottaa yhteyttä 😉

Together

Together, 43, Tampere

Älä kerro miehelleni mutta kaipaisin uutta puhtia ja uusia juttuja makuuhuoneeseen, mitä kaikkea ihanaa me keksittäisiinkään?

PinkkiBella

PinkkiBella, 35, Espoo

nykyään on niin vaikea löytää itselle naispuolista seksiseuraa,että päätin tehdä tänne profiilin ja kokeilla! Löytyykö täältä?

rosebud44

rosebud44, 25, Mikkeli

Etsin kumppania – miestä tai naista – seksileikkeihin. Nuoret miehet ja naiset kelpaa hyvin 😉

voinetta

voinetta, 26, Helsinki

Tatuoinnit on life. Teen työkseni mitä rakastan. Mulla on kaunis 6 vuotias tyttö, joka on isällään joka toinen viikko. Kun on mahdollista mikään ei ole parempaa ku lähteä kaljalle tai konserttiin. En oikeestaan eti mitään, mutta täällä avoimin mielin.

Varpunen

Varpunen, 38, Espoo

Jos tykkäät isoista luomurinnoista ja erittäin kiimaisesta naisesta ja tunnet että pystyt tyydyttämään haluni ota yhteyttä ja katsotaan mitä voidaan tehdä yhdessä .

StrappngYLass

StrappngYLass, 28, Vantaa

Hyperseksuaalinen varttunut neito kaipaisi tyttöjä tai poikia seurakseen… Laitahan viestiä, etenkin jos kiinnostaa ottaa strap-onia. 🙂

Katro

Katro, 40, Vaasa

Olen vapaa, ja sellaisena haluan pysyä. Mutta tilaa olisi luotettavalle vakituiselle panokaverille. Laita viestiä ja kerro millainen olet, ja toivottavasti tapaamme pian.

Rosalita

Rosalita, 39, Hämeenlinna

Eronnut ja karannut kokeilunhaluinen yllytyshullu valmiina aina uusiin seikkailuihin! 😉 Haaveissa löytää huumorintajuinen ja rohkea mies yhdessä toteuttamaan mitä ikinä keksimmekään, vain taivas on rajana! 😉

HalukasNainen

HalukasNainen, 47, Turku

Halukas nainen etsii itselleen miehekästä miestä tyydyttämään tarpeet! Uskotko kesyttäväsi minut? Laita viestiä ja katsotaan 😉

admin

Comments are closed.