Digitaalinen seksisuhde jyväskyläläisen dominan kanssa

Digitaalinen seksisuhde jyväskyläläisen dominan kanssa

Toni oli aina ollut kiinnostunut vähän rajummasta seksistä. Nettideittailu ja erilaiset nettitreffit olivat tulleet hänelle tutuiksi, sillä harvat naiset reaalimaailmassa jakoivat hänen kanssaan samoja intressejä. Onneksi netissä Toni kykeni toteuttamaan omia haaveitaan juuri sillä tavalla, kun hän halusi: bdsm oli ehdottomasti hänen heikko kohtansa, josta hän janosi jatkuvasti lisää uusia kokemuksia. Toni oli yrittänyt monia kepeitä suhteita rajusta seksistä pitävien naisten kanssa, mutta kenties fwb-suhde tai muuten pinnallisempi sukupuolisuhde eivät kyenneet tyydyttämään kaikkia hänen tarpeitaan. Hän halusi aina vaan enemmän, aina vaan rajumpaa ja roisimpaa seksiä. Naisen pillu, tuo maaginen hekuman keskus ja nautinnon lähde, ei sellaisenaan enää riittänyt Tonille, vaan hän halusi kokea täysin uudenlaisia nautintoja sängyssä.

 

Viikonloppu, keltinmäkeläisessä kerrostalossa. Toni korkkasi sohvallaan oluen ja aukaisi läppärinsä. “Miten mä voisin löytää juuri sen, mitä mä haluankin?” mies pyöritteli päässään. Oli mietittävä oikeanlaiset hakusanat. “Victoria Milan”, “Seksiseuraa Jyväskylä”, “Escort Suomi”. Toisaalta “Seksitreffit Jyväskylä”, “Seksitreffit nainen” ja “Suomi-seksi” voisivat toimia hakusanoina myös. Mutta sitten Toni keksi, mitä tehdä: koska hän halusi nimenomaan ylittää rajojaan, vain oikea domina voisi vastata hänen tarpeisiinsa. Ei kulunut kauaa, kun eräs deittisovellus toi Tonin eteen erittäin mielenkiintoisen profiilin.

 

Nainen oli upea ja kaiken lisäksi itsekin Jyväskylästä. Toni ei voinut irrottaa katsettaan punapäisen dominan suorasukaisista, mutta silti sensuellin tyylikkäistä kuvista. Uskaltaisiko Toni ottaa yhteyttä kaunottareen? Häntä ujostutti, mutta toisaalta domina voisi kenties tarjota hänelle jotain täysin unohtumatonta. Toni miehistyi ja aloitti chatin punapään kanssa, ja hänen yllätyksekseen nainen myös vastasi. “Mitäs sulle?” nainen kysyi ja jatkoi: “Sulla taitaa olla jotain astetta tuhmempaa mielessäsi?” Toni oli mykistynyt. “Hitto soikoon, toi nainen on kuuma”, hän ajatteli miettiessään sopivaa vastausta dominalle. “No juu, elämä on alkanut käydä vähän tylsäksi, ja ehkä sä voisit vähän piristää mua”, Toni päätti flirttailla takaisin.

 

Kaksikko sulkeutui täysin omaan maailmaansa chattaillessaan toisilleen: kului useita öitä, kun he jakoivat kaiken fantasioistaan ja haaveistaan, eikä juttelu katkennut edes Tonin työpäivän aikana. Kävi ilmi, että punapää työskenteli ammattidominana. “Mistress Sophia”, toisteli Toni mielessään. Domina oli lumonnut hänet täysin, ja kiinnostus tuntui olevan molemminpuolista: Mistress Sophia oli erittäin aktiivinen viestittelyn suhteen. He molemmat kokivat löytäneensä toisistaan jonkinasteisen sielunkumppanin, mitä tuli seksuaalisiin haluihin. Vaikka dominointi oli Mistress Sophialle työtä, oli varmasti varsin virkistävää löytää henkilö, joka oli niin eroottinen ja omasi samanlaisia mielenkiinnonkohteita seksin suhteen.

 

Mistress Sophia olikin nimenomaan se, joka teki aloitteen: hän kutsui Tonin piipahtamaan hänen seksiluolassaan keskustan syövereissä. Toni ei luonnollisesti voinut vastustaa kutsua, ja seksideitti sovittiin seuraavaksi perjantaiksi. Toni tunsi kullinsa kovettuvan jo pelkästä ajatuksesta olla dominan käsittelyssä, mutta toisaalta hän ei ollut ainoa, joka oli innostunut: Mistress Sophialla oli jo monia ideoita mielessään, eikä hän meinannut malttaa odottaa iltaa, jolloin hän pääsisi antamaan Tonille elämänsä kyydit.

 

Ovikello soi. Kun ovi avautui, tuntui kuin Toni ja Mistress Sophia olisivat tunteneet toisensa jo pidempään, ilma suorastaan väreili heidän eroottisen kemiansa ansiosta. Toni mittaili katseellaan Mistress Sophian vartaloa: nainen oli sonnustautunut tiukkaan, lateksiseen mekkoon, ja hänen jaloissaan olivat päätähuimaavan korkeat korot. “Nautihan näystä nyt, kun vielä voit, sillä tänään sä tuut tekemään just niin kuin mä sanon”, naurahti punapää. Toni piti siitä kuinka nainen otti tilanteen heti ovelta alkuun ja näytti miehelle paikkansa. “Tänään mä olen sulle Mistress”, jatkoi domina. “Astuhan peremmälle”. Asunto osoittautui varsinaiseksi bdsm-luolaksi: sisältä löytyi ruoskia, bondage-välineitä ja leluja moneen lähtöön. Tonia alkoi tässä vaiheessa hieman jännittää, mutta kun hän tunsi dominan kädet vartalollaan, hän rentoutui hieman. Eroottinen hieronta, suoranainen seksihieronta, oli oiva tapa saada miehen jännitys laukeamaan ja muuttamaan tunnelman kuumemmaksi.

 

“Polvillesi”, käskytti domina tiukasti. Toni ei voinut muuta kuin seurata käskyä. Punapää sitoi Tonin silmät kiinni, jotta mies oli entistä avuttomampi ja pakotettu olemaan dominan armoilla. Mies kuuli ruoskan viuhahtavan ilmassa. Kuului selkeä ääni, kun domina avaisi jonkinlaisen tuubin, ja tässä vaiheessa jäi vielä epäselväksi, mitä nainen suunnitteli Tonin varalle. Sitten Toni tunsi, kuinka domina tuli suoraan hänen kasvojensa eteen. Tonin hengitys värisi – hän oli samaan aikaan äärimmäisen jännittynyt mutta myös innostunut siitä, mitä tuleman seuraavaksi piti. “Nuole”, domina kehotti tiukasti, ottaen samalla miehen hiuksista ronskisti kiinni. Samassa mies tajusi, että domina oli nostanut helmansa, ja Toni ei voinut muuta kuin suunnata kielensä leikittelemään naisen ajellulla, ah niin hyvänmakuisella, pillulla. Toni ei voinut nähdä silmiään peittävän siteen alta mitään, mutta hän tunsi, kuinka dominan pillu alkoi kostua, mitä pidempään mies nuoli sitä. Yhtäkkiä domina vetäytyi miehen kasvojen edestä, ja tällä kertaa ruoska viuhui suoraan pahaa-aavistamattoman miehen selkään. Toni tunsi kipua, mutta samaan aikaan hän nautti ylettömästi siitä, kuinka hän oli täysin dominan vietävissä ja käskytettävänä.

 

“Kontillesi”, käskytti nainen seuraavaksi Tonia. Seuraavaksi Toni tunsi, kuinka nainen vetäisi miehen housut alas. “Onks anaaliyhdyntä sulle tuttu juttu?” kysyi punapää vähäeleisesti. Toni ei meinannut pysyä paikallaan. Häntä ei koskaan ollut vielä naitu itseään peppuun, mutta ajatus siitä seksikkään dominan kanssa oli suorastaan tajunnanräjäyttävän kiihottava. “Ei…” Toni huokaisi hiljaa. “Mut sun kanssa mitä vaan Mistress”, hän kuitenkin jatkoi, tuntien peräaukollaan jo jotain viileää. “Sehän se oli, se ääni”, Toni ajatteli. Mies oli kuullut aiemmin jonkinlaisen tuubin aukenevan, ja nyt hän tajusi, että se oli tietenkin liukuvoidepakkaus. Toni kuuli, kuinka domina otti jonkin esineen ja sulki sen soljella mitä ilmeisimmin itseensä. “Nyt me taidetaan mennä ja kunnolla”, ehti Toni ajatella, kunnes tunsi pakaroidensa välissä jo jotain kovaa. Domina oli ottanut käyttöönsä strap-onin.

 

Toni huusi, sillä hän ei ollut kokenut koskaan mitään vastaavaa: aluksi vyödildo tuntui hieman kipeältä hänen pepussaan, mutta dominan tottuneiden otteiden ansiosta mies rentoutui pian, ja dildo alkoi tuntua äärimmäisen hyvältä. Dominan lanteet laukkasivat kovaa tahtia Tonin pakaroita vasten, ja samalla mies tunsi uudelleen ruoskan heilautuksen selässään. Domina otti uudelleen miehen hiuksista kiinni ja sanoi hymyillen: “Mähän sanoin, että sä oot tänään mun”. “Mä olen sun, Mistress, pane mua vaan lujaa!” huusi Toni. Toni ei voinut käsittää, miten anaalipano tuntui niin hyvältä; hän tunsi ääretöntä painetta palleissaan, ja oli melkein laukeamispisteessä.

 

Domina vetäytyi seuraavaksi pois miehen pakaroilta ja viuhautti ruoskaansa vielä kertaalleen Tonin selkään, miehen huokaistessa osuman vuoksi syvään. “Nyt mä laitan sut laukeamaan ja just silloin, kun mä sanon”, nainen jatkoi. Toni tunsi dominan käden kivikovalla kalullaan. Nainen alkoi vatkata sietämättömän hitaasti kättään Tonin laukeamispisteessä olevalla kalulla, ja Toni joutui todellakin tekemään töitä sen eteen, ettei hän lennättäisi lastejaan välittömästi. Koska hänen silmillään oli edelleen side, jokainen kosketus tuntui suorastaan intensiivisen vahvalta. Domina nopeutti tahtiaan, ja kun hän näki, kuinka Toni oli suorastaan kärsimyksen vallassa kiihotuksensa vuoksi, hän sanoi hiljaa: “Nyt sä voit laueta”.

 

Onnellinen mies, sitä Toni koki olevansa oman spermansa peitossa. Domina avasi vihdoin miehen silmiä peittävän siteen ja katsoi vierastaan tutkivasti silmiin. “Miltä susta tuntuu nyt?”, punapää kysyi Tonilta. “Mulla ei ole sanoja”, vastasi Toni. Mies tunsi saaneensa vihdoin sen, jota oli elämäänsä kaivannut jo pitkään. Toni oli edelleen lattialla, ja hänestä tuntui kuin hän olisi voinut jäädä siihen loppuiäkseen ja kehitellä uusia, tuhmia seikkailuita Mistress Sophian kanssa.

admin

Comments are closed.