Ensimmäinen swinger-sessio uudessa Espoon kodissamme

Ensimmäinen swinger-sessio uudessa Espoon kodissamme

“Perjantai-ilta”, ajatteli Mika lysähtäessään sohvalle pitkän työpäivän jälkeen. Hän tiesi, että hänen vaimonsa tulisi olemaan tänä iltana myöhempään töissä, joten hän päätti käyttää tilaisuuden hyväkseen ja rentoutua ansaitusti kiireisen rupeaman jälkeen. Kannettavalla tietokoneella odottivat tutut hakusanat: aikuisviihde, eroottiset tarinat, seksitarinat. Pian Mika olikin jo syvällä maailmassa, jossa kaikki on mahdollista ja välittömästi saatavilla – kenties tänään voisi olla tyttöjen keskeisen videon vuoro, sillä se sai aina hänen kyrpänsä sojottamaan suorastaan kivikovana. Jo videon alettua Mika tunsi, että tänään hän tulisi räjähtämään rajusti, sillä hän ei voinut pidätellä himojaan. Hänen kätensä eksyi hyväilemään tuota suonikkaana ja päättäväisenä seisovaa penistä heti, kun hänen housunsa olivat pudonneet pois päältä.

 

Mika ei kuitenkaan himojensa vallassa kuullut, kuinka ulko-ovi kävi. Hänen vaimonsa Saara oli ajatellut livahtaa töistä hieman ajateltua aiemmin ja yllättää rakkaan miehensä kotiin tuodulla sushilla ja laadukkaalla valkoviinillä. Kun Saara näki, mitä olohuoneessa tapahtui, hän suorastaan tunsi kuinka hänen sydämensä hypähti kurkkuun. “Mitä ihmettä täällä tapahtuu?” kysyi Saara kyynel poskellaan, pudottaen samalla vahingossa ruokakassinsa lattialle. Mika näki puolisonsa harmituksen ja sulki tietokoneensa näytön, jottei tilanne jatkuisi yhtään tarvittua pidempään. “Rakas… Mä olen niin pahoillani. Musta tuntuu, että tässä on viime aikoina kertynyt aika paljon paineita. En halunnut millään tavalla loukata sua”, Mika sanoi aidosti pahoitellen  katsoen puolisoaan silmiin. Saara ei tiennyt, mitä hän sisällään tunsi; hän koki samaan aikaan olevansa järkyttynyt, mutta toisaalta hän itsekin myönsi, että heidän avioelämänsä oli viime aikoina ollut varsin hiljaista.

 

“Mika”, Saara aloitti. “Tuntuuko susta, että me kaivattaisiin vähän piristystä arkeen? Mä en edes muista, milloin me ollaan viimeksi pantu”, hän totesi. Keskustelunaloitus poiki monenlaisia ideoita, jopa hieman yllättäviäkin: Mika koki viehättyvänsä ajatuksesta, että heidän mukaan liittyisi toinen nainen. Saara toisaalta tunsi, että tilanne olisi tasavertainen vasta, jos hänkin saisi kutsua mukaan toisen miehen. Tästä alkoi suuri rumba internetin parinvaihto- ja panokaverisivustoilla: pariskunta laittoi yhdessä tuumin profiilin muun muassa Iskuriin ja Alastonsuomeen. Mika ja Saara eivät ikinä olleet ajatelleet, että ryhmäseksi tai swingers-tyylinen meno olisi heitä varten, mutta he huomasivat myös innostuvansa ajatuksesta. “Siis ollaanko me oikeasti tekemässä tätä?” Saara hihitti epäuskoisena miehelleen. “Kuule”, naurahti Mika. “Musta tuntuu, että tää on just sitä, mitä me tarvitaan. Kunnon swingers-bileet!” Mika hihkaisi saaden Saaran nauramaan entistä enemmän.

 

Ei kulunut kauaa, kun pariskunta oli löytänyt mieleisensä osanottajat sivustoilta. Roope oli tumma, komea mies, joka oli jo osallistunut moniin ryhmäseksitempauksiin ja orgioihin. Riina taas oli näissä piireissä hieman kokemattomampi, mutta sitäkin tyrmäävämmän ja seksikkäämmän näköinen vaalea kaunotar. Treffit sovittiin heti seuraavaksi viikonlopuksi, sillä Mika ja Saara eivät yksinkertaisesti malttaneet odottaa seksiorgioita pidempään.

 

Lauantai-ilta. Ovikello soi. Mika ja Saara eivät olleet uskoa silmiään, kun iltaa varten laittautuneet Roope ja Riina saapuivat sisään. He näyttivät jopa paremmilta kuin kuvissa; Mika pani heti merkille, että erityisesti Riina loisti kurvejaan korostavassa pikkumustassaan. Porukka istuutui sohvalle nautiskelemaan viiniä, eikä mennyt kauaa, kun humaltunut seurue oli onnistunut rikkomaan jään välillään. Mika ei saanut silmiään irti Riinasta. Hän päätti tehdä ensimmäisen aloitteen laittamalla kätensä hellästi Riinan treenatulle reidelle. Riina katsoi takaisin Mikaan merkitsevästi, kuin kysyen lupaa, saako hän vastata selkeään flirttiin. “Hittoako mä tässä jarruttelen”, ajatteli Mika ja otti vihjailevasti Riinan hiuksista kiinni. Kaksikko antautui pitkään, intohimoiseen suudelmaan, ja tässä vaiheessa Saaralta meinasi purskahtaa viinit suusta.

 

Nyt myös Roope päätti istahtaa sohvalla lähemmäs Saaraa. Saara ei voinut olla myöntämättä, että Roope oli sataprosenttisesti hänen miesmakuunsa, ja mielessään vellovasta mustasukkaisuuden tunteesta huolimatta hän tunsi mieheen suorastaan alkukantaista vetoa. Roope osasi lukea Saaran ruumiinkieltä hyvin; hän ujutti kätensä Saaran olkapäille ja kuin huomaamatta tuli hipaisseeksi samalla Saaran rintaa. He vaihtoivat ensimmäisen, hieman varovaisen, suudelman, mutta molempien oli myönnettävä, että he halusivat lisää. Tässä vaiheessa olohuoneessa oli käynnissä jo melkoisen jännittynyt, lukuisten suudelmien ja kiihkeiden hyväilyjen värittämä tunnelma, kunnes Mika ehdotti porukalle, että olisi varmaan oikea aika siirtyä makuuhuoneen puolelle.

 

Mika seurasi keinuvasti kävelevää Riinaa, joka heitti pikkumustansa pois päältä makuuhuoneeseen saavuttaessa. “Hyvä luoja”, Mika yllättyi. Riina oli jättänyt alusvaatteensa kotiin, ja Mika tunsi kovettuvansa välittömästi ihaillessaan hänen muodokkaita rintojaan ja nuoltavan upeita nännejään. Mika ei voinut vastustaa kiusausta ja työnsi Riinan sängylle selälleen ihaillakseen hänen ajeltua, hempeän vaaleanpunaista pilluaan. Mika alkoi nuolla naista pitkin vedoin, tarttuen samalla hänen pyöreistä pakaroistaan kiinni. Myös Roope ja Saara olivat saapuneet voihkinnan täyttämään makuuhuoneeseen, ja tässä vaiheessa myöskään Saara ei voinut enää hillitä intohimoaan: hän halusi Roopelta vaatteet pois välittömästi ja suorastaan repi ne hänen päältään. Roope alkoi myös riisua Saaraa, mutta hieman aistikkaammalla tahdilla, talon emäntää joka puolelta suudellen ja maistellen.

 

“Mä haluan sua”, Saara voihkaisi kiimaisesti ja asettui kontalleen sängyn laidalle. Roope läimäisi häntä miehekkäästi pakaroista ja työnsi kovan kullinsa raivokkaasti Saaran märkään, suorastaan sykkivään pilluun. Kaksikko muistutti kuin pitkään kiimasta kärsineitä eläimiä, niin lujaa Roope nai Saaraa takaapäin. Pian Saara halusi määrätä itse tahdin ja käänsi Roopen sängylle ratsastettavaksi. Myös Mika ja Riina olivat päässeet panemisen makuun: Mika tykitti lujaa Riinan päällä, nostaen samalla naisen jalat olkapäilleen. Näin pillu tuntui Mikan mieleen suorastaan neitseellisen tiukalta, ja Mikan oli tehtävä parhaansa, ettei hän laukeaisi kostean, halukkaan vitun syövereihin. Hän halusi lisää.

 

“Mika…” Saara huokaisi. “Voidaanko me vaihtaa päittäin? Mä niin haluan saada sutkin sisälle”, hän vaikeroi. Vauhdikkaan nelikon kaikki osapuolet yhtyivät ajatukseen, ja pian orgioiden kokoonpano muuttuikin: aviopari rakasteli yhdessä, ja talon vieraat olivat halukkaina toistensa kimpussa. Mika pani vaimoaan kuin viimeistä päivää, sillä Saara näytti hänen silmiinsä kauniimmalta kuin koskaan ennen. Saara näki eläimellisen, rakkaudellisen kiihkon miehensä silmissä. Jokin oli muuttunut: heidän seksinsä ei ollut pitkään aikaan ollut näin vapahduttavan leikkisää ja tajunnanräjäyttävän nautinnollista. Pariskunta kuuli, kuinka heidän vieraansa saavuttivat orgasmit, ja Mika päätti antaa vaimolleen kovimman orgasmin ikinä. Hän käänsi vaimonsa lusikka-asentoon, jotta hän pystyi rakastelemaan Saaraa mahdollisimman intensiivisesti ja hyväilemään samalla klitorista. Mika tunsi, kuinka Saara vapisi kiihotuksesta ja tunsi, ettei hänen orgasminsa ollut enää kaukana. Hän kiihdytti kätensä liikettä klitoriksella ja kuuli Saaran hengityksen tihenevän. “Rakas, mä taidan tulla nyt”, kuiskasi Saara ja voihkaisi syvään. Mika ei voinut itsekään pidätellä enää himojaan vaan laukesi syvälle vaimonsa pilluun. Hän piti vaimostaan hellästi kiinni lusikka-asennossa samalla, kun kuuli vieraspariskunnan pukevan jo vaatteita päälleen.

 

Lauantai-ilta – tällä kertaa se oli pariskunnalle varsin erityinen ilta. Kun vieraille oli sanottu lämpimät kiitokset ja jäähyväiset, Mika ja Saara jäivät vielä sänkyyn lepäilemään. “Aikamoiset tupaantuliaiset, siis meillähän ei ole vielä käynytkään vieraita täällä”, naurahti Mika. “Noh…” hymyili Saara. “Kenties me voidaan kutsua vieraita joskus toistenkin”, hän jatkoi silmää vinkaten. Selvää oli, ettei tämä jäänyt viimeiseksi kerraksi, kun pariskunnan koti täyttyy rakastelun äänistä – myöskään itse avioparin toimesta. Heidän janonsa seksiin oli herännyt jälleen varsin eläimellisellä tavalla.

admin

Comments are closed.