Ensimmäistä kertaa takaapäin seksiä kuuman milffin kanssa eroni jälkeen Oulussa

Ensimmäistä kertaa takaapäin seksiä kuuman milffin kanssa eroni jälkeen Oulussa

Kari oli kahvitauolla ja koko hänen aamunsa oli täyttänyt hänen edellisenä iltana seksitreffit.fi-sivustolla näkemänsä kuva, jossa uhkea isorintainen yh-äiti etsi kunnon panoseuraa. Seksikäs milf innosti aina Karia, ja hän usein katsoikin netissä suomiseksi-videoita, joissa vain erotiikka ei ollut pääosassa vaan kunnon seksi ja pano. Karin suosikkivideon keskiössä kiihkeä milf seuraa herkeämättä ison kullin liikkeitä ja odottaa kiimassa, että pääsee heittäytymään ihanaan doggy style-asentoon. Joskus Karin nettisurffailut päätyivät jopa niin innokkaiksi, että hänen eroottiset fantasiat täyttyivät hetkellisesti hänen katsoessaan eroottisia naisia ja heidän kuviaan ja videoitaan. Muutamissa videoissa heistä oli yksi jos toinenkin hekumallisen kaunis milf ja heillä oli usein luvassa kiihkeä kimppakiva-sessio. Tämä sai aina Karin isohkon munan sykkimään kiiman tunteesta oikein kovasti.

Karille ei enää kuitenkaan riittänyt mikään tavallinen eroottinen novelli lukemiseksi, vaan häntä kiinnosti aidot herkkutarinat. Tämä siis tarkoitti, että Kari oli tosissaan sitä mieltä, että nyt täytyy löytää kiva deitti ja aikaan ihan kunnon treffit – siis pikemminkin suoranaista treffiseuraa, joka täyttäisi hänen seuranhaku-vaatimuksensa. Oli kulunut yli 40 vuotta siitä, kun hänellä oli ollut mahdollisuus hakea vierasta treffiseuraa. Vaimo ei ollut enää taakkana, kun heidän erostaan oli jo mennyt pari kuukautta. Siksi Kari haistoi ilmassa todellisen mahdollisuuden hakeakseen seksiseuraa ihan luvan kanssa – siis kun ei keneltäkään enää tarvinnut lupia pyydellä. Tähän tarpeeseen ja jo vuosien aikana patoutuneeseen puutteeseen avun tarjosi seksitreffisivustot. 

Ei mennyt aikaakaan, kun Kari naputteli hakukoneeseen seksitreffit oulu. Karin luurin näyttö täyttyi salaman nopeasti pk-seuraa ja ilmaista seksiä tarjoavista naisista. Kari tunsi kuinka tämä ihana nykyajan maailma oli loistava tarjotessaan niinkin helposti lumoavan eroottisia naisia, joiden kanssa voisi nopeastikin järjestää kunnon seksitreffit. Tarjontaa seksitreffisivustoista oli melkein liikaakin, jotta Kari voisi ymmärtää, että mikä niistä olisi näppärin, esim. flirtticlubi vai mikä… Hetken epäröinnin jälkeen Kari ymmärsi, että seksitreffisivustot voisivat mahdollistaa vihdoin hänen sisimmän intonsa tyydyttämisen, eli kaikki ne eroottiset fantasiat, joissa ihana milf ottaisi hänen munaansa pilluun sisään kiihkeän kovaa takaapäin, kuten nettiseksivideoiden doggy style-kuninkaat konsanaan. 

Se oli tapahtuva nyt. Vihdoin Karissa vuosien tylsyys ja seksittömyys oli purkautumassa. Kari näki seksitreffit.fi-sivustolla Sarin kuvan ja hän oli myyty. Tämä ihanan nuori isorintainen yh-äiti täytti Karin unelmat ihanan kiimaisesta seksisessiosta. Kari yllätti itsensä ja laittoi Sarille viestiä. Molemmat innostuivat ajatuksesta ja Kari tiesi, että nyt on taivaallista tyydytystä hipovat hetket lähellä, kun kiimaista panoseuraa on vihdoin hänelle luvassa – ihka oikeat milf-treffit.

Kari oli kuin teinipoika kiimaista kulliaan rauhoitellen, kun hän saapui illalla Oulun keskustassa Sarin ilmoittamaan osoitteeseen. Ovi aukesi ja Karin silmät tipahti heti Sarin uhkeutta hehkuville suurille rinnoille jotka nipin napin pysyivät mustissa pitsirintsikoissa sisällä. Sarin tissit muodostivat ihanan kaaren, jota reunusti hänen yllään oleva silkkinen punainen yöasu. Sarin napakoita sääriä vuorasi seksiä tihkuvat pitsiset stay up-sukat. Kari heräsi hetkeksi Sarin lumosta, kun Sari nappasi häntä kädestä ja kiskoi Karin sisälle asuntoonsa. 

Kari huomasi kuvat Sarin lapsesta, joka selvästi oli hoidossa muualla sinä iltana, sillä asunnossa vallitsi rauhallisuus ja tyyneys. Sari todellakin oli kiimaista milf-seuraa. Tuoksukynttilät toivat huumaavan eteerisen tuoksun Karin nenään, joka iski hänen tajuntaansa kuin makean liukkarin tuoksu. Tämä sai kummasti heti Karin kiiman tason nousemaan kertaheitolla koholle ja Karin kulli alkoi nykiä tosissaan huutaen vapaaksi pääsyä tiukkojen bokserien kahleista. 

Sari heittäytyi olohuoneensa sohvalle, jossa oli himmennetty punertavahko valaistus. Karille tuo valaistus muistutti kimppakiva-seksivideoiden valaistusta, jossa eroottisia novelleja pantiin käytäntöön ihan livehommissa. Sari huikkasi hennosti Karille, että “Sori, että oon näinkin suora, mutta ota mut, nuole mua, pane mua – vie puute multa, pliis”. Karilla alkoi kulli seistä kovana, kuin hänen nuoruusvuosinaan. Tuo uhkea milf sai Karin hulluksi. Kari tiesi, että tämä milf on hänen. Hän tiesi, että mikään perus seksitreffit ja pikku hieronta ei ole tässä nyt kyseessä, vaan tämä on aitoa kahden ihmisen halujen suoranaista toteuttamista, jolla molemmat hakee mieltä nollaavaa tyydytystä. 

Kari ei aikaillut vaan päästi sisäisen siitosorinsa vuosien vankeudesta vapaaksi ja syöksyi Sarin levällään olevien jalkojen väliin. Kari söi ahnaasti Sarin pillua, joka alkoi vuolaasti tarjota kiimahunajaa kuin suuri mehiläiskuningatar konsanaan. Sari voihki, kun Kari dippaili kieltä Sarin pilluun ja lirputti hänen klitoristaan rytmikkäästi Sarin voihkinnan tahtiin.

Kari nosti päätään ja Sari kiskaisi hänet lähemmäksi ja painoi Karin pään isojen tissiensä väliin. Kari haukkoi happea, kun Sarin isot rinnat läpsivät häntä naamalle. Karin kanki vain otti lisää kovuutta tällä Sarin kiimatempulla. Sitten Sari työnsi Karin vierelleen ja lurpsautti Karin kovan kullin poskeensa ja alkoi lutkuttaa kovaa vauhtia. Karin silmämunat pyörivät hänen päässään kuin lottokoneen pallot jackpottia hakiessa. Kari havahtui siihen tunteeseen, että nyt on molemmilla kova vauhti päällä, että kullihan voi olla tässä jo hyvinkin pian täydessä räjähdysvaarassa. Olihan molemmat olleet jo pitkään puutteessa – siitä kertoi kiihko ja vauhti.

Kari otti nopeasti kullin pois Sarin suusta ja painoi Sarin sohvalle makuulle. Kari lipaisi Sarin turvonneita pillunlehdyköitä, jotka näyttivät pulleilta kuin nuorukaisen märät pelastusliivit kostean kovassa aallokossa. Kari lipaisi etusormeaan ja painoi sen pilluun sisälle. Hän alkoi kiivaasti hinkata Sarin uskomattoman märkää pillua. Sari huusi kiiman korkeuksissa ja Kari tunsi, että Sarilta meinaa napsahtaa jo ensimmäinen nalli näin ihanasti vaan sormettamalla. Yhtäkkiä Sarin koko kroppa alkoi väristä ja hän huohotti kovempaa kuin aiemmin, kun orgasmi jyrisytti läpi hänen kehonsa. Kari veti sormet pois ja nopeasti imi Sarin pillun nesteitä.

Sari haukkoi vielä happea, kun Kari otti munansa ja painoi sen perus lähetyssaarnaaja-asennossa Sarin pilluun niin syvälle kuin se mahtui. Sari ei saanut kunnolla taukoa, kun Kari lähti painamaan häntä kiimakkaasti ja Karin mäntä rummutti tahdissa Sarin märkänä lätisevää pillua. Sitten yhtäkkiä Sari työnsi Karin poispäin ja hän pyörähti äkkiä ympäri. Karin silmät lukittuivat Sarin pyöreään peppuun, jonka molemmat reiät avautuivat karvattomana kuin nautinnollinen posliinialttari Karin silmien edessä. Sari hengitti kiivaasti kuin maratoonari, mutta sai sanotuksi, että “Ota mut takaapäin, nyt ja kovaa!”. 

Karilla meni pasmat sekaisin, kun hän ymmärsi, että nyt se märkien unien ja lukuisten innokkaitten hetkien jälkeen, jolloin häntä oli viihdyttänyt vain eroottiset novellit ja unelma etsiä aitoa milf-seuraa oli vihdoin nyt toteutumassa. Hänen unelmiensa kruununjalokivi oli kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että hän voisi kokea kerrankin doggy style-asennon tuoman hekuman. 

Kari karisti nämä ajatelmat mielestään ja kaikella innolla työnsi vauhdilla ison suonikkaana sykkivän kullinsa takaapäin Sarin herkkukukkaroon ja alkoi jyystää rivakasti. Sarin pillu puristeli kiiman kourissa Karin munan ympärillä ja toinen orkku oli jo jonossa. Kari lisäsi tahtia ja hän tunsi kuinka taivaallisen hyvältä ja maagiselta tuntui painaa Saria villisti takaapäin kuin leijonakuningas. 

Molemmat huohottivat ja hikikarpalot juoksivat pitkin molempien ihoa. Sari alkoi karjua naarasleijonan lailla ja toinen valtaisa ja voimakkuudeltaan ensimmäistä suurempi voima iski Sarin tajuntaan, kun orgasmi rymisteli villisti täristäen Saria. Kari laittoi kaikki viimeiset voiman rippeensä peliin ja tuuppi vielä viimeiset kiimaiset vedot takaapäin kuin hänen doggy style-idolinsa seksivideoissa. Sitten hän tunsi magman alkavan virrata pitkin putkistoaan. Kari kiskaisi voimalla sykkivän munan pois Sarin pillusta ja antoi sperman lentää kaaressa Sarin hikiselle pepulle ja alaselälle. Karin muna pumppasi ison määrän mälliä ulos. 

Sari kääntyi ja suuteli Karia kiihkeästi. Karin spermat valuivat pitkin Sarin peppua ja reisiä. Molemmat istuutuivat tyytyväisenä sohvalle. Vauhti vaihtui rauhallisuuteen. Molemmilla täysin tyyni mieli ja hyvä olo. He tiesivät, että tämä nautinnollinen erotiikka saisi vielä jatkoa.

admin

Comments are closed.