Entinen opettaja löytyi yksityisistä BDSM-bileistä Helsingin ytimestä

Entinen opettaja löytyi yksityisistä BDSM-bileistä Helsingin ytimestä

Nahkaisella baarijakkaralla istuva tummatukkainen mies katsoi tuoppinsa pohjaan, jonka heijastuksesta tuijotti takaisin vihan ja surun värittämät vihreänharmaat silmät. Hänen päässään pyöri vain ajatus hänen pitkäaikaisen kumppaninsa syrjähypystä, joka oli tapahtunut vain kolme päivää aikaisemmin. Ajatus hänen tyttöystävästään harrastamassa seksiä vieraan miehen kanssa sai hänet kiskomaan juomaansa raivokkaammin. Yöpyminen kaverin sohvalla pienessä kaksiossa Sörnäisissä tuntui hänestä lähinnä lohduttomalta ajatukselta. Sinne hänen oli joka tapauksessa mentävä, joten hän viimeisteli juomansa ja alkoi keräilemään tavaroitansa olkalaukkuunsa. Baarissa oleva kiire tuntui ahdistavalta, vaikka ruuhkaisuus oli odotettavissa lauantai-iltana lähes jokaisessa Kampin ravintolassa. Hän nousi ylös  yrittäen sivuuttaa alkoholin ja melun aiheuttaman ajatussumun ja suuntasi huomaamattomasti ovelle.

“Anteeksi, sulta tais jäädä kuulokkeet”, kuului naisen hento ääni.

Mies ymmärsi huomaamattomuutensa epäonnistuneen ja kääntyi ympäri kokeillen taskujaan. Tottahan toki: naisen kädessä roikkuvat nappikuulokkeet, mutta nyt miehen huomion kiinnittivät mustat, nahkaiset korkosaappaat, jotka ulottuivat reisiin asti, ja joita peittivät läpikuultavat sukkahousut ja ylempää musta, kireä hame. Hameen päälle laskostui kirkkaanpunainen jakkumallinen takki, joka olivat kietaistu kiinni punaisella nahkavyöllä vyötärön kohdalta. Takkia somistivat myös suuret napit, joista vain kaksi alimmaista oli kiinni näyttäen paljaan, ruskettuneen rintakehän, jonka sivuilla leijaili hienot, vaaleat, lainehtivat kiharat. Hiusten sävy korosti naisen punattuja huulia, jotka sopivat yhteen punaisiksi lakattujen kynsien kanssa. Ripset olivat pitkät ja burgundin sävyinen luomiväri korosti naisen syvänsinisiä, ovaalin muotoisia silmiä. Hänen kasvoillaan ei näkynyt ikääntymisen merkkejä, vaikka hän oli jo neljänkymmenen paremmalla puolella.

“Sebastian?” hän kysyi hämmästyneenä.

“Joo… Näyttäisi tosiaan olevan mun kuulokkeet”, Sebastian totesi ääni murtuen.
Silloin myös Sebastianilla välähti: nainen ei tosiaan ollut uusi tuttavuus, vaan hänen entinen lukion opettajansa. Hän oli jäänyt vahvasti Sebastianin mieleen, vaikka hän ei ehtinyt toimia kuin vuoden Sebastianin biologianopettajana ennen muihin tehtäviin siirtymistä. Biologia ei Sebastiania kiinnostanut, mutta kyseinen opettaja oli onnistunut vangitsemaan Sebastianin huomion eikä häneltä ollut vieläkään se taito kadonnut. 

“Sä olit siinä ryhmässä niitä harvoja oppilaita, jotka jaksoi keskittyä tunneilla”, opettaja naurahti. 

“Pakko oli yrittää, että saisi bilsastakin laudaturin. M siitä tuli sitten kuitenkin, kun se toinen opettaja oli niin karsea”, Sebastian sopersi. Hän oli kykeneväinen keskittymään tunneilla vain opettajan ansiosta: opettajan muodokas vartalo ja seksikkyys saivat teini-ikäisen hormonit jylläämään. 

“Oli kiva törmätä, mutta mun pitää nyt lähteä toisiin juhliin”, Maria totesi ja lähti sitten päättäväisesti kävelemään kohti ovia. 

Sebastian katsoi Marian pyöreän takamuksen liikettä ja hänen nahkasaappaitaan hänen kävellessä ulos. Marian kääntyessä metroasemalle päin Sebastian huomasi, ettei hänellä ollut enää vihkisormusta.

Kolme viskikolaa myöhemmin kello löi kymmenen. Sebastian oli pienessä humalassa ohittanut pysäkkinsä ja käveli nyt Sturenkatua pitkin kaverinsa asuntoa kohti. Hämärästä Sebastian erotti  kauempana edessään tutun punaisen takin. 

“Seuraatko sä mua?!” Maria naurahti. Hän seisoi jalkakäytävän reunalla, rapun edessä, savuke kädessään. Hänen takkinsa oli kiinni enää vyöllä paljastaen lisää hänen rintakehästään. Hänellä oli nyt kaulassaan musta panta, josta roikkui metallirengas. Sebastianin silmät liikkuivat nopeasti korusta rintoihin ja niistä takaisin Marian silmiin. 

“Kotiin olin kävelemässä”, Sebastian vaikeroi hieman. Hän mielikuvituksensa laukkasi Mariassa ja siinä, mitä hänen takin allaan oli. 

“Tulisko susta mun deitti?” Maria kysyi selvästi humaltuneempana kuin aiemmin. Hän soitti rapussa olevaa summeria, ja hetken päästä ovi naksahti auki. 

“Täälläkö sulla on ne juhlat? Mitä te oikein juhlitte?” kysyi Sebastian.

“No tule kattomaan niin näet”, Maria sanoi ja sammutti savukkeensa tuhkakuppiin. Sebastian seurasi häntä jännittyneenä rappuun. Maria koputti erään liikehuoneiston oveen. Eteen aukeni hämärä huoneisto.

“Tässä on mun seuralainen”, Maria​ sanoi portsarille, joka puolestaan vilkaisi Sebastiania. 

“Laukku ja takki pitäisi jättää”, portsari sanoi. Samalla Maria avasi takkinsa ja antoi sen narikkaan. Sebastian ei ollut uskoa, mitä näki: hänellä oli päällään lateksiset rintaliivit, josta lähti kaksi remmiä ristiin vyötärön ympärille.

Maria lähti kävelemään peremmälle huoneistoa, jossa oli useampi ihminen seurustelemassa samankaltaisissa vaatteissa musiikin soidessa taustalla. Sebastian seurasi  perässä. Kaksikko saapui hämärään huoneeseen, jossa ei ollut muita ihmisiä. Keskellä oli sänky, ja sen yllä oli hylly, jossa oli erilaisia seksileluja: raippoja, tappeja, dildo, renkaita ja strap-on. Naulakossa sängyn vieressä oli bondage-välineitä laidasta laitaan. Sebastian tajusi heti, että kyseessä oli BDSM-juhlat. Oli vaikea olla ajattelematta Mariaa muuten kuin seksuaalisella tavalla: Marian silmissä oli kiihkon pilke.

“Ongelmia paratiisissa?” Sebastian kysyi.

“Entinen aviomieheni löysi seksisivustolta itselleen uuden lelun”, Maria sanoi katkerana.
“Narautin myös mun tyttöystävän treffisovelluksen käytöstä.  Hänen oli sekin käynyt hakemassa seksiseuraa muualta”, Sebastian tuhahti.
“Mieheni ei ikinä ollut ymmärtänyt fetissien päälle…”, Maria sanoi ja tuuppasi Sebastianin rinnasta sängylle.
“…Sinussa sen sijaan näyttäisi olevan paloa”, hän jatkoi ja tuli hajareisin Sebastianin ylle. Sebastian nielaisi; hänen mielessään oli vain seksi opettajattaren kanssa. 


Sebastian tarrasi kiinni Marian lantioon ja hamuili hänen hameessaan olevaa vetoketjua, ja samassa Maria kävi kiihkeästi kiinni Sebastian huuliin. Sebastian avasi vetoketjun ja riuhtaisi hameen lattialle. Hänen hameensa alta paljastuivat lateksiset alushousut, joihin oli remmein kiinnitetty lateksiset sukkanauhat ja thigh high –sukat. Sebastian tunsi housujensa sepaluksen kiristyvän. Suudelmien jatkuessa Maria alkoi avaamaan Sebastianin housuja ja paitaa, jotka päätyivät nopeasti lattialle hameen kanssa. Sebastian kiersi kätensä Marian selkäpuolelle ja alkoi avaamaan hänen kiiltäviä lateksisia rintaliivejään. Maria vastasi painamalla Sebastianin rinnasta sänkyä vasten ja siirtymällä hajareisin hänen kasvojensa ylle.

“Minä määrään nyt tahdin”, Maria kuiskasi ja veti naulakosta kahleet, joilla hän sujuvasti kiinnitti Sebastianin kädet sängynpäätyyn.
Sebastian oli nyt opettajansa armoilla, enää hänen bokserinsa pidättelivät hänen kiimaansa. Hänellä oli aina ollut milf-fantasioita, ja Mariakin tuntui tiedostavan sen. Hänen vatsaansa pitkin liikkuivat pitkät kynnet, jotka löysivät tiensä Sebastianin boksereihin. Sebastian oli jo halusta kova, kun bokserit liukuivat pois hänen jaloistaan. Epäröimättä Maria tarrasi kiinni tuosta sykkivästä kalusta ja liu’utti kieltä hitaasti sen koko pituutta pitkin, kunnes hän imaisi sen kokonaan suuhunsa. Sebastian vaikeroi, kun hänen kalunsa liikkui Marian suussa kiihtyvään tahtiin: hän olisi jo halunnut laueta hänen punaisille huulilleen, mutta Maria osasi lopettaa oikeassa kohtaa ja tuli taas hajareisin Sebastianin päälle. Sebastian tunsi kalunsa hierovan Marian sisäreittä ja hänen lateksisia alushousujaan vasten. Maria sujautti ne pois päältään ja samoin hänen rintaliivinsä. Hänen kiimamehunsa valui jo hänen sisäreittään pitkin, kun Sebastianin kalu viimein uppoutui Marian märkään ja tiukkaan pilluun. Hän alkoi huohottamaan liikuttaessaan lantiotaan kiivaasti Sebastianin päällä, mikä sai hänen tissinsä myös heilumaan Sebastianin edessä. Hän kumartui eteenpäin liimautuen Sebastianin ihoa vasten ja kurotti samalla avaamaan kahleet. Samalla sekunnilla, kun kahleet aukesivat, Sebastian käänsi Marian ympäri kontilleen ja laittoi hänen kätensä rautoihin hänen selkänsä taakse.

“Nyt minä määrään”, sanoi Sebastian ja nappasi raipan hyllyltä.
“Ja sinä ansaitset piiskaa”, hän jatkoi ja antoi napakan iskun Marian pakaroille.
Sen jälkeen hän työntyi takaisin Marian sisään, ja nyt hän oli vielä märempi. Hänen tiukkuutensa sai taas Sebastianin vaikeroimaan. Maria huohotti syvään, ja Sebastian tarrasi kiinni hänen toisesta rinnastaan, antaen uuden napakan raipaniskun pepulle. Hän painoi Marian pään sänkyä vasten ja alkoi hieromaan hänen klitoristaan kiihdyttäen samalla tahtia.

“Mmhmm!” Maria voihki ja alkoi täristä. Hän ei ollut enää kaukana huipusta, myös Sebastian alkoi lähestyä laukeamista. Hän halusi antaa Marialle kunnon creampien, mutta ensin hän halusi saada Marian huippuunsa, joten hän syvensi työntöjään. Huone täyttyi voihkimisesta, kun opettaja saavutti huippunsa. Hänen tärinänsä tuntui myös Sebastianissa, joka jatkoi tiukkoja työntöjä, kunnes laukesi vaikeroiden Marian sisään. Sebastian vetäytyi ulos ja alkoi vetämään vaatteitaan päälle, kun Maria huohotti vielä tyydytettynä sängyllä. Sebastianin silmään osui lattialla välkkyvä puhelin, josta ponnahti erilaisten seksichattien viestejä. Selvästikään vaatteitaan pukeva Maria ei ollutkaan niin yksinäinen, mitä antoi olettaa. Sebastian painoi mieleen näytöllä näkyvän sivun nimen ja Marian nimimerkin, ennen kuin Mari a ehti napata puhelimen matkalla ovelle.
“Tiedätkö… Sun kanssa voisi sopia seksitreffit uudestaankin”, hän totesi vienosti hymyillen, ennen kuin hän hävisi takaisin muiden juhlijoiden joukkoon.

admin

Comments are closed.