Esileikki

Esileikki

Mikään ei voita yhdyntää seksin aikana, mutta esileikki tulee hyvänä kakkosena! Voit lisätä päätapahtuman odotuksia pidentämällä aikaa, jonka vietät hänen nänniensä kiusaamiseen ja reikien sormettamiseen, lisäten samalla aikaa kun hän ottaa suihin. Pitkä esileikkisessio saattaa olla seuraava uusi juttu sinulle mitä kokeilla makuuhuoneessa!

bellaisaa

bellaisaa,23, Espoo

Olen tosi spontaani ja impulsiivinen joka on ajoittain ei niin hyvä juttu mutta onneks tykkään myös seikkailuista ja eipä elämä käy tylsäks. Ehkä joskus olis kyl iha hyvä jos joku mua vähä jarruttelis 😀

jenami

jenami, 34, Turku

Rakastan tanssia ja kuunnella musiikkia, ja syödä italialaista ruokaa. Työkseni teen puhelinmyyntiä mutta iltasin ohjaan myös tanssitunteja. Joten osaan kyllä liikkua, pysytkö rytmissä?

Doomarin

Doomarin, 56, Lahti

Kypsä sihteerikkö kaipaisi nyt elämäänsä aina silloin tällöin uutta aktiviteettia. Olisiko sinulla jotain kivaa tarjottavaa ja mitähän se olisi?

LovelyIrin

LovelyIrin, 47, Helsinki

Eronnut mutta ei karannut, mukiinmenevän näköinen nainen kaipaisi seuraa fiksuista ja persoonallisista miehistä. Egoistit sun muut, älkää vaivautuko!

kaikatri

kaikatri, 27, Kuopio

Viimeisen 2 vuoden aikana olen laihtunut yli 30 kiloa, nyt tahdon nauttia tästä kauniista ruumiista. Olen tullut kuoresta ulos ja kuntoilusta on tullut intohimoni. Nyt on aika pitää hauskaa.

Verkkosukka

Verkkosukka, 40, Hamina

Eronnut hiljainen nainen toivoisi löytävänsä täältä pientä seksiseikkailua.En käy paljon tanssimassa ja baareissa, mieli kyllä tekisi mutta en tykkää mennä yksin.Etsin semmoista satunnaista seuraa tyydyttämään minun tarpeeni.

niinuliini

niinuliini, 25, Oulu

Päivisin autan mummoja raha-asioissa ja iltaisin pelastan prinsessoja lohikäärmeiltä. En usko että meillä on paljon yhteistä jos et ole nähnyt Star Wars leffoja. Jos kutsun sut kylään oletan et tuot olutta mukanas, ehkä myös sipsejä. Ei kukkia.

Passata

Passata, 50, Vaasa

Kiimainen kotirouva kunnon panoa vailla! Kotona seksi on muuttunut tylsäksi,kaipaan hieman rajumpaa otetta! Jos tykkäät isoista luomu rinnoista ja tiukasta ja kosteasta piirakasta ota yhteyttä ja kerro vähän mikä sinua kiinnostaa.

raisariia

raisariia, 36, Vantaa

Etsin lisää eksotiikkaa elämään. Valitsen aina kirjat ja teatterin ennen elokuvia. Mikään elokuva ei ole koskaan tehnyt oikeuksia millekkään kirjalle. Urheiluna eniten nautin uimisesta. Leivon parhaimmat munkit, ainakin lasteni mielestä.

EmmiR

EmmiR, 28, Kaarina

Aika vaikuttavat boobsit eikö? Arvaa vaan kärsinkö kivuista niiden takia! Mut hieronta auttais 😉 ps. yhden illan jutut ei kiinnosta

admin

Comments are closed.