Joukkopano

Joukkopano

Yksi yleisimmistä orgia tyypeistä, joita löytyy suomalaisilta seksiklubeista. Joukkopanon aikana yleensä 5-10 miestä harrastaa seksiä yhden naisen kanssa samaan aikaan. He yleensä yrittävät nähdä, kuinka monta munaa hän saa kerralla mahtumaan suuhunsa kun ottaa suihin. Suomessa joukkopanot ovat suosittuja, mutta päinvastaiset joukkopanot ovat yleisempiä, varsinkin kun harrastat ryhmäseksiä viiden naisen ja yhden miehen kanssa

Joukkopano

Sweetdark

Sweetdark, 32, Helsinki

Tule ja ota selvää, eihän me muuten päästä pidemmälle 😉 Ihan rohkeesti vaan, en ole kovin tuhma paitsi jos tahdot !

RivoRiikka

RivoRiikka, 39, Hamina

Mukava, siisti, hyvin seksuaalinen 39 vuotias nainen etsii siistiä huumorintajuista miehekästä 20-60 vuotiasta miestä seksiseuraksi pitämään vähän hauskaa.

Sennivain

Sennivain, 26, Kauhajoki

Seksiseuraa parista tai naisesta?

100suns

100suns, 24, Kuopio

Hei! Olen Kuopioon muuttanut nuori opiskelija, etsin avoimella mielellä seuraa eri-ikäisistä ja erilaisista ihmisistä. Olen biseksuaali ja parien kanssa touhuaminen kiinnostaa minua erityisesti, siitä on myös kokemusta jonkin verran.

Pikkulintu

Pikkulintu, 21, Espoo

Olisko täällä ketään joka haluis pitää huolta pienestä, aika viattomasta pikkuisesta? o:)

Elflady

Elflady, 44, Turku

Kevät on tullut ja minullakin on juoksuaika 😉 Etsin jännitystä elämääni pilke silmäkulmassa. Osaathan pitää hauskaa!

Mariah80

Mariah80, 37, Tampere

Nuorekas aikuinen nainen tampereelta haluaisi tutustua miehiseen mieheen lähi alueilta. Jos sinulla riittää rohkeus aikuisiin leikkeihin makuuhuoneessa niin ota minuun yhteyttä. Katsotaan jos voimme olla avuksi toisillemme.

Milkamakia

Milkamakia, 28, Turku

Kirjahiiri odottaa vapauttajaansa. Tule ja päästä minut eloon pahan ikeestä! Pakko saada oikeaa miestä, joka mua kuuntelisi ja hellänä pitäisi. Auta mua nyt, pyydän.

Pipari

Pipari, 26, Vaasa

Kyltymätön ja kiimainen tyttö etsii seksiseuraa! Minua kiinnostaa sekä miehet että naiset, myös kimpat ja ryhmäjutut. Olen avoin kaikille ehdotuksille!

Ibizantähti

Ibizantähti, 24, Vantaa

On-off pelleily on ruvennut pikkuhiljaa maistumaan puulta, niin ehkäpä täältä löytyisi jotain maittavampaa…

admin

Comments are closed.