Julkinen suihinotto Helsingin yöbussissa!

Julkinen suihinotto Helsingin yöbussissa!

Lauantaiyönä Helsingin keskustassa kävi vilske. Kello oli lähes neljä yöllä, jolloin viimeisetkin juhlijat rymysivät ulos klubeilta ja baareista valomerkin jälkeen. Pauli harppoi vilkkaasti Kaivopihan poikki Elielinaukion bussiasemalle, jonka olivat vallanneet haalaripukuiset opiskelijat, joista osa oli selvästi menossa vielä jatkoille ja osa suoraan nukkumaan. Oli yön viimeinen bussivuoro, joten ruuhkaa oli luvassa. Pauli onnistui hyppäämään bussiin kolmantena ja käveli suoraan takapenkille ikkunan viereen, kun jonon viimeisimmät joutuivat tyytymään seisomapaikkoihin. Pauli huomasi nopeasti joutuneensa äänekkään seitsemän hengen opiskelijaporukan ympäröimäksi. Häntä väsytti jo tarpeeksi töiden jälkeen, ja nyt hänen pitäisi vielä sietää 40 minuuttia meteliä. Hän painoi päänsä ikkunaan ja sulki silmänsä.

 

“Herää hei!” sanoi Paulin vieressä istuva tyttö kovaan ääneen ja ravisti Paulia olkapäästä. Pauli hätkähti ja avasi silmänsä. Hän näki vieressään parikymppisen haalaripukuisen tytön, jolla oli kuparinväriset, lainehtivat hiukset ja siniset silmät, joita oli korostettu ripsivärillä. Hänen kasvonsa olivat sirot ja luonnostaan kauniit.

“Älä nuku, ohitat pysäkkis vielä”, tyttö sanoi. Hänen olemuksensa oli skarppi pienestä humalasta huolimatta.

“Päätepysäkki vasta”, Pauli vastasi hieman ärsyyntyneenä.

“Ootko säkin ollut bileissä?” tyttö kysyi. Hänen porukkansa oli jo jäänyt pois bussista, jossa näytti olevan enää alle puolet matkustajista, osa nukkuikin.

“Töissä”, Pauli vastasi avatessaan puhelimen selaintaan.

“Tähän aikaan? Missä sä oot töissä”? tyttö jatkoi.

“Järjestysmies kato. Ja anna kun mä arvaan: sihteeriopisto?” Pauli kysyi kettuillen nyökäten päällään tytön haalaria kohti. Tyttö räjähti nauramaan ja sanoi: “No melkeen! Sairaanhoito-opiskelija Anni tässä.

“Pauli muuten”, Pauli nauroi.

“Tainnut olla mielenkiintonen vuoro”, Anni nauroi ja osoitti Paulin puhelimen näyttöä. 

 

Pauli oli epähuomiossa jättänyt puhelimeensa auki Googlen etusivun, jossa komeili kokonaisuudessaan kaikki Paulin viimeaikaiset haut: seksitreffit helsinki, seksitreffit etsi, iskuri treffit, victoriamilan.
“Ei helv…” sanoi Pauli lehahtaen kauttaaltaan punaiseksi ja yritti sulkea näytön niin kiireellä, että pudotti koko puhelimen.

“No mikä on paras seksisaitti? Victoria Milan?” Anni nauroi katketakseen ja jatkoi: “kyllä ainoa oikea deittisovellus on Tinder.”

“Oo hiljaa”, Pauli sanoi edelleen häpeissään kurottaessaan puhelintaan lattialta. Samalla hän tunsi hennon puristuksen reidellään lähellä nivusta.

“Jos mä annan sulle vähän sitä seksihierontaa”, Anni vitsaili. Tilanteen kiusallisuudesta huolimatta Pauli tunsi kovettuvansa. Olihan hänellä ollut haluja jo pitkin työpäivää, mikä sai nyt lisäpontta Annin flirtistä huumorista. Annikaan ei tuntunut kiusaantuvan Paulin pullottavasta etumuksesta, vaan hän vaikutti ennemminkin halukkaalta.

 

“Sopiiko?” Anni kysyi katsoen viekoittelevasti Paulia ja sitten hänen etumustaan. Pauli hymyili takaisin vienosti, jolloin Annin käsi siirtyi Paulin reideltä hänen jalkoväliinsä. Pauli tunsi kyrpänsä kovettuvan entisestään: häntä jännitti ajatus handjobista bussissa, vaikka näkymä bussin takapenkille olikin huono. Anni avasi sepaluksen, sylkäisi kämmenelleen hieman ja veti kovana sykkivän kalun ulos. Pauli ynähti hieman.

“Shh”, Anni kuiskasi ja alkoi hitaasti runkkaamaan Paulia kädellään pitäen samalla silmällä muuta bussia. Hän siirtyi istumaan aivan Pauliin kiinni ja kumartui hänen sykkivää penistään kohti.

“Mitä sä teet?” Pauli kuiskasi yllättyneenä.

“Shh”, Anni kuiskasi taas ja imaisi koko kalun suuhunsa. Hänen lämmin suunsa, tahdikas imemisensä ja terskan ympärillä pyörivä kieli tuntuivat taivaallisilta. Pauli katsoi ulos ikkunasta ja yritti olla niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hän laittoi reppunsa ikkunaa vasten, jotta ohi menevät bussit ja autot eivät näkisi tätä halukasta suihinottoa. Pauli olisi voinut laueta tuon kauniin kuparitukkaisen tytön suuhun vaikka heti. Pauli ihmetteli, miten kukaan ei voinut kuulla tai nähdä Annin innokasta munan lutkutusta. Hän tarrasi kiinni Annin hiuksista ja painoi kalunsa syvälle hänen kurkkuunsa. Hänen ahnas ja rytmikäs imemisensä ja kielen pyörittelynsä kalun päässä sai Paulin lähes kliimaksiin. Anni imi tuota paksua, sykkivää kyrpää kuin tikkaria – niin paljon hän nautti siitä. Pauli kiersi Annin hiusta kätensä ympärille ja antoi lisää vauhtia. Samassa bussi kurvasi tien varteen ja kalu pullahti ulos Annin suusta.

 

“Mun pysäkki”, sanoi Anni ja rivakkaasti suoristi selkänsä. Pauli sulloi kiimasta jäykän kalunsa takaisin housuihinsa. Hän oli ollut niin lähellä syöstä mehukkaat spermansa suoraan Annin kurkkuun.

“No, tuletko?” huudahti Anni liikkuessaan bussin keskioville. Hetkeäkään harkitsematta Pauli hypähti ylös penkiltä ja luikahti ulos bussin ovesta.

 

“Kai sä tuut mun luokse? Asun tossa”, Anni sanoi ja osoitti kerrostaloja, jotka paistoivat pienen metsikön läpi, jota kiersi hyvin valaistu soratie. Matka kerrostaloille ei ollut pitkä, ja myös metsikön läpi pääsi oikomaan polkua pitkin.

“Voidaan oikoa tosta”, Anni jatkoi ja lähti kulkemaan kohti metsäpolkua. Pauli ei meinannut pysyä housuissaan, mutta matka asunnolle ei olisi pitkä.

Anni pysähtyi yllättäen keskelle metsäpolkua ja kääntyi ympäri. Hän tarrasi kiinni Paulin takaraivosta ja antoi hänelle kiihkeän suudelman. Paulin sepalus oli taas nopeasti auki Annin kyykistyessä hänen eteensä. Paulin jäykkä kalu eksyi taas Annin märkään suuhun laittaen Paulin ynähtämään. Ympärillä ei tuntunut olevan kuulijoita, joten myös Anni uskalsi imeä äänekkäämmin, mikä kiihotti Paulia entisestään. Julkinen seksi oli selvästi tämän tytön mieleen. Kuka tahansa tarkkasilmäinen saattoi nähdä heidät autotieltä tai kävelytieltä.Anni nousi takaisin seisaalleen, jolloin Pauli veti hänen haalarinsa alas ja käänsi Annin ympäri vieressä olevaa mäntyä vasten. Hän veti alas haalareiden alla olevat mustat legginssit ja siirsi alushousut syrjään. Hän veti nyt myös omat housunsa alemmas ja työntyi kiivaasti Annin märkään pilluun. Anni inahti nautinnosta, hän tuntui täyttyvän Paulin kalusta – tai ainakin siltä Annin tiukkuus tuntui. Kiimoissaan oleva Pauli ei edes yrittänyt hidastella, vaan hän työntyi vauhdilla pohjaan asti uudestaan ja uudestaan. Anni joutui ottamaan puusta kunnolla tukea; hän selvästi halusi olla kunnolla nussittavana. Pauli tarrasi kiinni hänen lantiostaan ja kiristi tahtia entisestään. Hänen isohkot kassinsa hakkasivat työntöjen tahdissa Annin litisevää pillua vasten, samalla kun Anni inahteli tahdikkaasti. Näky oli suorastaan eroottinen. Pauli tarrasi kiinni Annin pakaroista ja työnsi itsensä lähes pohjaakin syvemmälle. 

 

Sitten kuului bussin sihahdus ja molempien päät kääntyivät pysäkille päin. Pauli jatkoi sisälle työntelyä hitaasti, jottei litinä ja ihon läiske kuuluisi ulos astuville matkustajille. Hän laittoi toisen kätensä huohottavan Annin suun eteen ja toisella alkoi pyöritellä hänen klitoristaan. Tunnelma oli jännittynyt. Kun ihmiset olivat kadonneet kauemmas tielle, Pauli alkoi nussia Annia taas raivokkaasti. Hän tunsi Annin kehon värähtelystä, kuinka Anni alkoi saavuttamaan orgasmia. Pauli pyöritteli klitorista nopeammin saaden Annin huohotuksen tihentymään, kunnes hän alkoi lähes huutamaan päästessään kliimaksiin. Myös Pauli tunsi tulevansa pian. Hän tarrasi taas Annin lantiosta kiinni ja raivokkaasti työnteli itseään pohjaan asti. Hän tunsi kovan kyrpänsä sykkivän ja veti sen ulos laueten Annin pakaroille. Molemmat tasasivat hengitystään vetäen samalla housuja takaisin jalkaan.

“Mitäs sitten?” Pauli kysyi.

“Jatketaan mun luona”, Anni vinkkasi. Hänen kiimansa tuntui olevan loputon. Nämä eivät varmasti olisi viimeiset panotreffit. Pauli sai myös unohtaa havittelemansa nettitreffit hetkeksi.

admin

Comments are closed.