Kissing

Kissing

Älä koskaan aliarvioi aistillisen suudelman voimaa. Pidän hänen päätään yhdellä kädellä ja halaa hänet lähellä toisella saadaksesi lisää läheisyyttä. Jos haluat hänen arvostavan ranskalaisia suutelutaitojasi voit myös näyttää ne hänen klitorikselle. Voit purra hänen rintojaan intohimoisesti ja jättää sylkivanan hänen selkäänsä.

Analucia

Analucia, 26, Espoo

Puoliks suomalainen ja puoliks meksikolainen. Asunut täällä suurimman osan elämästäni, mut olen silti aika latina 😉

tuikkutäykky

tuikkutäykky, 33, Espoo

Ulkonäkö on minulle tärkeä. Pidän itsestäni huolta ja toivon samaa kumppanilta. Omistan ehkä pari laukkua ja kenkäparia liikaa. Rahat mitkä ei mene shoppailuun menee matkusteluun. Haluaisin miehen joka osaa ottaa kuvia mutta myös osaa olla kameran edessä.

Tikari

Tikari, 33, Helsinki

Olemme aktiivinen pariskunta vailla seksiseuraa! Joko toinen pariskunta tai sitten nainen jota haluaisi yhdessä kokeilla kaikkea kivaa.Voimme matkustaakin jos sopivaa ei löydy läheltä.Ottakaa yhteyttä ja sovitaan jatkosta.

kristalli70

kristalli70, 48, Helsinki

Eronnut, XL- nainen etsii herrasmiestä kunnon tuliseen seikkailuun, luottamuksella. Mitä keksisimme yhdessä? Kaipaan läheisyyttä ja nautintoja. Joko kertaluonteisesti tai useamminkin jos ajatuksemme kohtaavat.

Tiikerille

Tiikerille, 45, Vaasa

Löytyisiköhän täältä apua, että saisin arjen vauhtiin henkireikää seksistä?

sonjatar

sonjatar, 35, Oulu

Jos etsit timmiä salimuijaa joka syö pelkkää parsakaalia ni jatka etsimistä. Miehellä tulis olla karvanen rinta ja vähän mahaa, kovat lihaskasat ei nappaa.

Kainostelija

Kainostelija, 36, Hamina

Hieman arka ja ujokin eronnut nainen etsiin kivaa ja rauhallista miestä jonka kanssa voisi päästä eroon jatkuvasta puutteesta.Olen aika rauhallinen nainen ja tottunut ihan normi seksiin.Otahan yhteyttä.

Uudetpokat

Uudetpokat, 26, Vantaa

Heippa! Oon 26 vuotias päiväkodin ihanista pikkuriiviöistä huolta pitävä nainen. Tällä hetkellä olen vielä vähän varattu, mutta se muuttunee tässä piakkoin, kunhan uuden ihanan ja luotettavan pojan taikka miehen elämään löydän.

pirteäpiia

pirteäpiia, 34, Jyväskylä

En ehkä ole supermalli, mut ainakin tuoksun hyvältä… niin mummoni aina sano. Leipominen on yksi lempi puuhistani ja haluaisinkin joskus omistaa leipomon. Kun en ole leipomassa olen todnäk laulamassa karaokea tyttöni kanssa. Sulta toivon huumorintajua.

Mara999

Mara999, 48, Hämeenlinna

olen hiljattain leskeksi jäänyt ja seuraa etsin pimeisiin iltoihin romanttisista miehistä. Ota rohkeasti yhteyttä.

admin

Comments are closed.