Masturbointiohjeita lahtelaiselta vaimolta

Masturbointiohjeita lahtelaiselta vaimolta

Iiro huohotti kiiman harjalla ja oli valmis purskauttamaan isot mällit uhkean naisen isoille rinnoille. Tämä puumanainen oli kerrassaan varsinainen puuma ja nainen samassa paketissa ja Iiro ei voinut millään tavalla jarruttaa sitä tunnetta, kun hänen trumpettinsa janosi sotaisan voittofanfaarin kajauttamista ilmoille. Tämä kuuma milffien milffi lypsi Iirosta kaiken irti ja Iiro karjui kuin sotapäällikkö…

 

Iiro heräsi kiimaisesta unesta. Jälleen yksi kostea yö takana, jonka täytti erotiikka tarinat ja ihanan aidolta tuntuva suomiseksi. Ihana milffi aina kiihotti Iiroa kovasti ja siksi hän usein halusi, että öiset selailut netissä toisivat eroottiset jutut, kuten perus sex tarinat, hänen silmiensä eteen. Eroottinen novelli sai aina Iiron suonet virtaamaan kuuman kiimaisesta verestä täyteen. Nämä herkku tarinat saivat Iiron mielen nostettua helposti kiihottavan kiiman partaalle. Ihanan muodokas nainen ja etenkin vanhempi nainen sai Iiron kehon käyttäytymään kuin teinipojan holtiton seksuaalinen herääminen.

 

Iirolle kelpasi etenkin kaunis yh-äiti, eli kunnon milffi, jossa oli kaikki tarvittava siihen, että Iiron fantasian keskiössä olevat suomiseksi ja puumanainen veisivät Iiron innon taivaisiin. Nämä erotiikka tarinat saivat Iiron herkästi pauloihinsa ja hänelle aito puumanainen oli lihava nainen, jolla oli naisellista kokoa ja sellaista kiihottavaa muotoa, josta napata kiinni, kun hulvattoman villi kullia jäykistävä kiima otti Iiron mielestä sekä kehosta vallan.  

 

Arkipäivät täytti Iiron hidas toimistotyö ja kahvin lipittäminen tylsien työkavereiden kanssa. Tämä tiistai osoittautui kuitenkin erilaiseksi monella tapaa. Iiron tiimiläinen Jani vinkkasi hänelle uudesta seksitreffit.fi-sivustosta, jota Iiro ei ollut vielä kokeillut. Hän ei tohtinut miettiä liveä vaan eroottinen novelli oli tähän asti riittänyt hänen työkalukseen iltaisin. 

 

Tämä ilta oli erilainen. Iiro kirjoitti netin hakuikkunaan ”seksitreffit lahti”. Samassa Iiron seuranhaku oli täydessä vauhdissa. Seksi.net tyyppiset sivustot täyttivät ruudun, joilla naiset etsivät miehiä. Monessa oli ilmoitus isolla, että nainen etsii miestä ja seksiä! Seksiä ilmaiseksi! Iiron pää alkoi mennä pyörälle ja hän ei tiennyt mihin keskittyä. 

 

Hetken selailtuaan Iiro näki seksitreffi.fi-sivulla ilmoituksen, jossa muodokas nainen, selvästi kuuma puumanainen janosi treffiseuraa. Tätä seuranhaku Iirolle meinasi – kahden ihmisen tarpeiden kohtaamista niin että molemmat voivat päästää eroottiset tunteensa vapaasti valloilleen. Iiro lähetti ilmoituksen Milffi-Millalle kuuman viestin.

 

Seksitreffit järjestyi nopeasti. Lahden kauppatorin kulmalta Aleksanterinkadulta Milla nappasi Iiron kyytiinsä ja ajoi asunnolleen. Siellä oli rauha, joten selvästi Millan aviomies oli muualla. Millan sormus lojui eteisen pöydällä. Milla ei aikaillut vaan hän oli tottunut käsittelemään miehiä. Hän veti Iiron olohuoneen puolelle ja työnsi hänet sohvalle ja käski ottamaan vaatteet pois. 

 

Milla tipautti päällystakin pois ja alta paljastui lumoavan punaisen hehkeä pitsinen alusasukokonaisuus. Iiro näki tämän isorintaisen jumalattaren hänen edessään ja tunsi kuinka veri juoksi hänen jakoväliinsä herätellen kullia tajuamaan, että nyt on tilanne päällä. 

 

Milla istuutui nojatuoliin ja otti käsilaukkunsa syliinsä. Avasi sen ja otti sieltä 25cm pitkän dildon ja liukuvoidetuubin. Iiro tapitti ja ei tiennyt mitä tilanteessa oikein tapahtuu, mutta hän nautti kuitenkin siitä, että tämä voimakastahtoinen puumanainen oli komennossa. 

 

Milla alkoi hieroa tissejään ja kielellään lipaisi toista nänniään. Samassa hän käski Iiroa hieromaan farkkujen alla pullistuvaa kullia. Milla maiskutteli ja antoi nännipihan kostua, kun hän suussa uittamilla sormillaan pyöri nänniensä ympärillä. Iiro ei voinut räpäyttää edes silmiään tästä näystä. 

 

Kädet luiskahtivat Millan alushousujen päälle ja kaksin käsin hän hieroi pilluaan alushousujen päältä. Iiron muna huusi jo vapaaksi päästämistä. Milla käski Iiroa avaamaan housujensa vetskarin. Ziiippp.. ja vetoketju oli auki – Iiron muna pullahti ulos. Milla huokaisi nousevassa kiimassa ja hänen pillunsa kostui enemmän. 

 

Silmän räpäys ja Milla vetäisi alushousunsa nilkkoihin. Vanhemman naisen pillu oli taivaallinen näky Iiron katsomisesta kovettuneille silmämunille. Hänen kullinsa nyki kuin yrittäisi pumpata lisää verta jo muutenkin rajoillaan oleviin kullin verisuoniin sisälle. Milla käski Iiroa aloittamaan rauhallisen runkkaamisen edes ja taakse Iiron isolla munalla. Iiro sylkäisi terskan päälle ja laittoi esinahan tanssimaan rullaten ylös ja alas. Iiro huohotti ja hymyili.

 

Millan pillu vastaanotti Millan kaksi sormea. Kosteus valui Millan puumapillusta ulos, kun hän alkoi pumpata rytmikkäästi sormiaan sisälle ja ulos. Milla ja Iiro katselivat toisiaan kiiman täyttämin silmin. 

 

Iiro kiihdytti tahtia Millan kiihdyttäessä tahtiaan. Nopeasti Milla lorautti ison dildon nuppiin roiman tipan liukkaria ja hieroi sen koko patukan ympäri. Iiro pidätti hengitystään, kun näki ison dildon liukuvan hiljalleen Millan sisään. Milla käski Iiroa puristamaan peukalolla ja etusormella kulliaan näin tuntien samaa kireyttä kuin paksu dildo tunkeutuessa Millan pilluun sisälle. 

 

Dildo oli telakoitunut syvälle Millaan kuuman kosteaan pesään ja Iiro lähestyi kiiman korkeuksia. Milla ei itsekään ollut enää kaukana. Milla laittoi dildon pumppaamaan kuin ahkerampikin hydrauliikkapumppu. Iiro yritti pysyä tahdissa mukana ja puristellen runkkasi kulliaan samalla pitäen kiveksistään kiinni, etteivät ne holtittomasti heiluneet ison varren saadessa kyytiä. 

 

Molemmat alkoivat huutaa kuorossa kiiman nuotteja, kun dildo painoi iloa Millan sisälle ja Iiro tunsi, että illan kliimaksi alkoi olla jo nurkan takana. Muutama kunnon jykevä kiskaisu ja Iiro tunsi, kuinka mälli alkoi kiirehtiä kiveksistä piippua pitkin kohti terskan suuta. Milla voihki polttavassa supistelussa orgasmin harjanteella. Milla päästi illan isoimman voihkauksen ja samassa tunsi, kuinka hänen mielensä tyhjeni sekunnin osaseksi, kun orgasmi ravisutteli läpi hänen kehonsa. Samaan kiiman täyttämään hetkeen Iiro toi lisänsä, kun hän vapautti villisti sykkivän kullinsa kovasta puristusotteestaan ja antoi mällin singahtaa ulos kuin hunajakolosta paniikissa pakeneva mehiläinen. Iiron mälli lensi kaaressa olohuoneen matolle. Milla katsoi mällin lentoa ihanan orkun tyhjentämällä mielellä. 

 

Molemmat huokasivat. Iiron fantasia oli täydentynyt vaikkakin hän ei osannut odottaa, että tämä tiistai-ilta olisi se hetki, jolloin ihanan uhkea vanhempi nainen tarjoaisi näin ihanasti Iiron maailmaa mullistavan runkkaushetken. Tämän Iiro muistaisi aina: seksitreffit ja villi milffi puumanainen – Iiron ihanin seksifantasia. He hymyilivät toisilleen ja Milla sanoi toivoen heidän uusivan tämän session joskus myöhemmin. Iiro veti housut jalkaansa ja katosi ovesta Lahden syksyiseen yöhön.

admin

Comments are closed.