Piiskaaminen

Piiskaaminen

Piiskaaminen on hienovarainen dominointimuoto, joka parantaa orgasmia. Jos harrastat BDSM-seksiä kuten useimmat suomalaiset naiset, kaikki alkaa tästä. Älä pelkää piiskata isoa persettään ja varmista, että hän ei pelkää piiskoja ja seksileluja, mutta älä lyö liian kovaa.

Piiskaaminen

jonnajaksaa

jonnajaksaa, 33, Lahti

Ihmisten katselu on mun lempipuuhaa. Viikonloppusin löydät mut kaverin takapihalta grillailemasta oluen kanssa. Parhaana urheiluna pidän maastopyöräilyä sekä värikuulasotaa.

Tissialisa

Tissialisa, 34, Helsinki

Mun rinnat on miehen kosketusta vailla. Löytyisiköhän täältä niille oma hoitaja?

Lissukka

Lissukka, 47, Turku

Löysin tosi seksuaaliteni vasta näin myöhään. Olin siis naimisissa ja sain upeita lapsia siitä mutta tajusin että veto naisia kohtaan oli liian suuri joten päätn lähtiä omille teilleni ja nyt minut löytääkin sitten tästä.

Emppa

Emppa, 28, Turku

Erilaiset fetissit on aina kiinnostanut mua.. Jos sulla tulee mieleen jotain mitä haluaisit kokeilla, tuu nykäsee hihasta niin katsotaan mitä keksitään 🙂

MarjoK

MarjoK, 52, Tampere

Etsin avioliiton ulkopuolelta salasuhdetta mieheen joka osaa toteuttaa fantasiani. Alistus, sidonta ja SM kiinnostaisi.

Eevatar

Eevatar, 24, Jyväskylä

Massa on tylsää, omalaatuisuus ja aitous parasta. Tykkääks sä tuhmista tytöitä ketä pitää vähän rangaista? Täällä olisi yks!

Salaisuustumma

Salaisuustumma, 44, Vaasa

Hei, olen etsimässä itselleni pidempiaikaista kumppania mukavien asioiden harrastamiseen ja miksei ihan vakavallakin mielellä tietysti…

Minde

Minde, 54, Oulu

53v seikkailunhaluinen aikuinen nainen täällä! Kokemusta löytyy ja bdsm kiinnostaa. Löytyisikö sinusta minulle leikkikaveria?

Marde

Marde, 46, Hyvinkää

Rehevä nainen vapaana kivoihin seikkailuihin! Jos ison isot rinnat kiinnostaa, olen sinua varten!

terässuvi

terässuvi, 25, Vantaa

Tykkään lävistyksistä, tatuoinneista ja heavy metallista. Kesällä kiertelen festareilla ja talvisin lumilautailen. Syksyt ja keväät meneekin pelatessa. Jos on samoja mielenkiintoja ni voitas hengailla.

admin

Comments are closed.