Pukeuduin putkimieheksi saadakseni seksiä koska hän pyysi tekemään niin!

Pukeuduin putkimieheksi saadakseni seksiä koska hän pyysi tekemään niin!

Osoite keskustassa, ovikoodi ja huoneiston numero sekä käsky pukeutua putkimieheksi, koska hänellä oli pieni roolipeli mielessä. Mitään muuta ei Riikan viesti ollut sisältänyt ja vähänkös mulla tuli kiire! Mistä sitä nyt tähän hätään mitään putkimiehen kamppeita löytää, eli piti soveltaa vähän.

Likainen työhaalari sai luvan kelvata. Boxerit sai luvan jäädä kotiin tällä kertaa ja t-paita vaan tuohon lisäksi. Työkengät toimivat hyvin ja lippis päähän ja menoksi, kunhan toki ensiksi käväisin nopeasti suihkussa ja trimmasin munakarvat silleen edes vähän siistimmiksi, niin kelpaa sitten toisen imeskellä kunnolla ja vaikka nuollakin ja tässä sitä ollaan. Kadulla, vedän röökistä viimeisiä henkosia ja mietin et polttaisinko vielä toisen et rauhoittuisin vähän. Saattaa pian käydä perinteiset ja tulen kertaalleen tällä menolla ennen, kun pääsen edes vaatteistani eroon, on meinaan sen verran kiimainen olo just tällä hetkellä!


Koko juttuhan lähti siis siitä, että torstaina sain päähäni, että nyt saa tämän miehen puute riittää ja klikkasin itseni osoitteeseen seksitreffit.fi. Ja ei muuta kuin selaamaan seuranhakuilmoituksia! Naiset etsivät miehiäilmoitukset vaan auki ja sieltä seksitreffit satakunta ja ai että mitä kaikkea sieltä alkoikaan löytymää! Lihava nainen etsii… puumanainen etsii… milffi hakee kyrpää… puuma nainen treffiseuraa vailla. Hetkinen, mikäs se tuo onkaan ja ilmoitus auki ja lähempään tarkasteluun. Sehän paljastui Riikan ilmoitukseksi, missä uhkea puumanainen hakee roolipeliseuraa itselleen sekä ennen kaikkea oikeaa treffiseuraa ja kuumaa seksiä. Mainitsi vielä ilmoituksessaan, että tarjolla on tosiaan seksiä ilmaiseksi, koska maksullisiin en minäkään lähtisi kuitenkaan.

Riikka kertoi olevansa hieman vanhempi nainen, kuka on pidemmän aikaa ollut jo puutteessa ja ketä kiinnostaa erilaiset roolileikit ja mielessä hänellä olisi perinteiset seksitreffit ja kiimainen suomiseksi, irstaan ja estottoman suomalaisen miehen kanssa! Lopuksi silmäni nauliintuivat Riikan kuvaan minkä hän oli ilmoitukseensa liittänyt ja huh huh mikä milffi hän olikaan! Isot ja uhkeat rinnat roikkuivat hieman pitsisten liivien tukemana ja punatut huulet kuin kutsuivat päästä kalun ympärille!

Riikka vastasi viestiini seuraavana päivänä ja huonosti nukutun yön jälkeen se sai kyrpäni välittömästi pystyyn, kun luin hänen vastauksensa, missä hän kysyi, että käyhän kello 20 minulle sekä kehui kuvaani, jonka olin hänelle laittanut itsestäni. Vaihdoimme muutaman viestin päivän aikana ja kun pääsin töistä, etsin kaiken valmiiksi ja otin vielä työkalupakin mukaan ihan vaan rekvisiitaksi ja tässä sitä nyt ollaan. Kadulla hänen kotitalonsa edessä pukeutuneena putkimieheksi! 
Tumppasin savukkeen ja laitoin viestin hänelle, että olen paikalla. Putkimies on saapunut, kun taitaa olla siellä röörit vähän tukossa! Näppäilin ovikoodin, livahdin rappukäytävään ja marssin suoraa päätä kolmanteen kerrokseen,  missä soitin ensimmäisen asunnon ovikelloa!

Meni muutama sekunti, kunnes ovi avautui ja Riikka seisoi edessäni päällään vain aamutakki. Hän esittäytyi kohteliaasti ja sanoi suoraan, että hyvä kun tulit, mulla on putki ihan tukossa eikä se vedä ollenkaan! Teillä on kyllä aika loistavaa palvelua ja tähän aikaan illasta vielä. Esittelin itseni Mikoksi samalla kun lähdin seuraamaan häntä sisälle asuntoon, vetäen oven kiinni perässäni kysellen samalla, että missäs huoneessa se putki onkaan rassattavana? Riikka johdatti minut keittiöön missä oli kuin olikin lavuaari täynnä vettä ja aloin sitä sekä allaskaappia siinä tutkailemaan Riikan katsellessa toimintaani taustalla!

Tunsin hänen riisuvan minua katsellaan samalla kun kumarruin tutkimaan kaappia ja putkia tarkemmin ja kuinka ollakaan hänen kätensä aivan vahingossa hipaisi pakaraani, kun hän tuli lähemmäksi. Tutkin kaappia hieman lisää ja samalla painoin itseäni häntä vasten, mainiten kuinka lämmintä hänen asunnossaan on, että eihän haittaa, jos vähennän hieman vaatteita. Suoristin selkäni ja yhdellä nykäisyllä repäisin paidan päältäni, paljastaen kevyen karvoituksen peitossa olevan rintakehäni Riikalle, joka selkeästi nuolaisi huuliaan sen nähdessään. Vähän ahdasta tässä keittiössä näin kahdelle ihmiselle, hän sanoi ja otti askeleen minua kohden tarttuen samalla kovana seisovaan kaluni pullotukseen mitä ei vain voinut olla huomaamatta ja mikä halusi päästä vapauteen haalareista. Otin itse askeleen häntä kohden ja totesin että taitaa neiti itse olla kunnon rassauksen tarpeessa ennen kuin suutelin noita punattuja huulia kiihkeästi

Hän henkäisi suudelmani jälkeen ja avasi aamutakkinsa, paljastaen nuo ihanat, uhkeat rintansa minulle sanoen samalla, että tämä milffi on kiimassa ja tarvitsee kuumaa seksiä nyt! Minuahan ei tarvinnut toista kertaa kehottaa, kun nostin hänet keittiön saarekkeen päälle istumaan ja suutelin häntä uudelleen! Painauduin ihan häntä vasten samalla riisuen aamutakin hänen olkapäiltään ja antaen sen pudota pöydälle! Toinen käteni tarttui häntä reidestä ja samaan aikaan toinen hapuili tiensä lähemmäs toista rintaa alkaen puristella sitä samalla kun kietouduimme kuumaan suudelmaan! Mietin vain mielessäni, ettei mikään eroottinen novelli tai mitkään sex tarinat tulisi vetämään vertoja sille mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan! Kohta tämä vanhempi nainen saisi elämänsä orkun ja minä saisin itsekin kuumaa seksiä.

Suudelmamme loputtua ihailin häntä hetken kummankin hengittäessä raskaasti ja seuraavaksi kumarruin hieman alas imaisten oikean nännin suuhuni ja samaan aikaan toinen käteni hapuili vasemman nännin päälle alkaen hieromaan ja puristelemaan sitä. Keskityin vaan imemään häntä ja näykkimään tuota nänniä hetken ja sitten lähdin siirtymään alaspäin. Nuolin ja suutelin hänen vartaloaan,  ja kun kieleni alkoi lähestyä hänen haaroväliään,  hänen suustaan pääsi syvä huokaus.

Levitin hänen jalkojaan entistä enemmän ja menin lattialle polvilleni ihaillen hetken aikaa tuota kiimaista vittua,  mikä selkeästi kiilteli jo pillulimasta! Miten naisen pillu voikaan näyttää kiimaiselta ja kauniilta samaan aikaan! Painoin pääni lähemmäs ja haistoin sen kiiman hänestä. Avasin suuni ja painoin sen suoraan hänen vittuaan vasten työntäen kielen ulos ja upottaen sen suoraan hänen märkään koloonsa. Aaahhh miten se maistuikaan hyvältä! Halusin vain maistella sitä hetken aikaa ennen kuin aloin nussimaan häntä kielelläni ja lipomaan koko märkää pillua alhaalta ylös saakka välillä keskittyen imemään pelkkää klitorista. Ja sitten taas aloin nussia koko kauneutta kielelläni. Pyrin taas lisää nuolemaan, imemään ja nussimaan ja jatkoin tuota pienen ikuisuuden, kunnes koko pillu oli märkänä omista nesteistään sekä syljestäni! Nostin katseeni ylös ja tavoitin Riikan katseen ja näin sen kiiman hänen silmistään siinä hetkessä ja survaisin sormen hänen sisäänsä kerralla pohjaan saakka. Sanoin hänelle vain, että sunhan ei pitänyt lopettaa squirttaamista, niin saat todistaa sanasi nyt. Aloin runkata hänen pilluaan sormillani kovempaa ja kovempaa välillä tunkien kieltäni samaan kosteaan reikään! 

Riikan huohotus vaan kiihtyi kiihtymistään ja hän sai sanottua, että jatka vain, kohta saamasi pitää ja minähän jatkoin! Riikan huohotus ja voihkiminen täytti koko pienen keittiön ja ehdin vain miettiä,  että jokohan kohta,  kun hän sai vaivoin sanottua,  että nyt tulee ja samalla hetkellä hänen koko vartalonsa alkoi kouristella orgasmin kourissa. Samaan aikaan pillusta alkoi suorastaan suihkuta nesteitä päälleni! Suljin silmäni ja työnsin vain pääni lähemmäs hänen pilluaan ja avasin suuni ja jatkoin nuolemista hänen vartalonsa täristen orgasmin voimasta ja pillunsa syöstessä limaa ja nesteitä pitkin poikin keittiön pöytää, omaa naamaani sekä avointa suutani. Ja se vain jatkui ja jatkui. Minuutti kaupalla minä nuolen ja imen hänen pilluaan ja hän vain laukeaa ja laukeaa. Pillulimaa vaan tulee ja tulee ja aloin jo miettiä, että loppuuko se koskaan kunnes viimein sain kaiketi viimeiset pisarat suuhuni!

Kaikesta nuolemisesta väsyneenä vaivuin lattialle makaamaan, mutta ei mennyt aikaakaan kun Riikka sanoi,  että tartteehan sunkin saada jotain. Hetkessä hän oli vieressäni lattialla. Hän riisui haalarini puoleen reiteen paljastaen edelleen kivikovana seisovan kaluni. Hän tarttui ihaillen kaluuni ja runkkasi nahkaa muutaman kerran edes takaisin ennen kuin upotti lähes koko 19 senttiä kurkkuunsa aloittaen semmoisen imun,  että multa oli lähteä taju välittömästi! Tunsin kaluni valuttavan kiimalimaa hänen suuhunsa eikä se näyttänyt haittaavan ollenkaan. Hän pikemminkin päinvastoin imi ja nuoli kaluani entistä ahnaammin suuhunsa! Sain omalta huohotukseltani vaivoin huudettua,  että kohta tulee,  mutta hän ei siitä välittänyt vaan aloitti entistä ahnaamman imemisen kuin haluten kaiken kuuman mällini parempiin suihin. Tartuin häntä päästä kiinni ja aloin nussia oikein kunnolla hänen suuhun ja kurkkuun ja sitten se tapahtui! Niin uskomaton orkku lähti varpaista saakka ja koko kroppani alkoi kouristella,  kun kyrpäni alkoi pumpata sakeaa mälliä hänen kurkkuunsa ja sitä vain tuli ja tuli ja hän nieli! Uskomatonta kuinka tämä muodokas nainen nieli ihan kaiken. Kun kaluni alkoi pehmentyä hänen suussaan,  hän imi vielä viimeisetkin pisarat parempiin suihin ja nuoli huulensa puhtaaksi samalla kun katsoi minua ja hymyili!

Nyt meillä taisi ihan jäädä tuo lavuaari avaamatta, mutta ehtiihän sen sitten vaikka seuraavalla kerralla. Kun eikös tämä teidän putkimiespalvelunne ollut tällainen täyden palvelun firma,  missä luvataan asiakkaalle ”takuutyydytys” hyvin hoidetusta työstä, Riikka sanoi ja hymyili entistä enemmän lipoen samalla huuliaan!

admin

Comments are closed.