Tampere

TAMPERE – Seksilelujen ja Saunojen ihmemaa!

Kaikki fantasioivat tuhmailusta poreammeessa, mutta Suomessa me viedään homma vielä pidemmälle ja harrastetaan kuumaa seksiä saunassa!

Tampere on maailmankuulu saunoistaan ja et ehkä tiennyt sitä, että myös kaupungin seksikaupat ovat oikein tunnettuja.

Kaikki tietävät, kuinka hurjaksi mimmien meno saattaa “Blockfest” festareilla yltyä ja Nurseninni suositteleekin, että sinne kannattaa suunnata helpon irtoseksin perässä.

Valitettavasti kyseinen festivaali on vain kerran kesässä, eli säännöllisempään seksiin julkisella paikalla hän ehdottaakin Särkänniemen huvipuistoa riehakkaampaan menoon ja Pyynikin puistoa sitten taas vähän “rauhallisemmille kyydeille”!

Joka tapauksessa, jos sinun deittisi pitää seksileluista, niin muista hommata hänelle lahjaksi hänen lempidildo, taikka -vibraattori Amatsoonit seksikaupasta Tampereelta.

seksiseuraa tampere

mmmarjo, 34, Tampere

“Tykkään puhua ja nauraa paljon. Viihdyn keittiössä ja metsässä. Etsin miestä kenen kanssa jakaa elämän ilot ja surut. Lapset eivät isähahmoa tarvitse, sillä sellainen heillä on jo.”

smokyhot tampere

Smokyhot, 30, Tampere​

“Tilanteeni on juuri selkeytymässä ja tämä likka pääsee kunnolla kirmaamaan laitumelle. Ainakin alkuun täytyy pitää matalampaa profiilia, mutta sitten voi antaa palaa täysillä. Ota yhteyttä, jos halua yrittää pistää tämän kisun aisoihin – mieluummin sen aisan päähän!”

Aada tampere

Aada, 26, Tampere

“Vaikka vietän suurin osan elämästäni urheiluvaatteissa ilman meikkiä hiukset ponnarilla ni joskus on kyllä ihana oikein laittaitua, olisitko sä syy mun laittaitua?”

annugga tampere

annugga, 26, Tampere

“Töissä tylsä, vapaalla aktiivinen. Tarjoo mulle ruokaa ja pane mua perseeseen ni olen happy. Tää perse twerkkaa.”

sexielvi tampere

SexiElvi, 40, Tampere

“Olen kokeilunhaluinen aikaansaava leidi, joka ei kauheasti viikolla paikallaan pysy vaan arki vie vauhdilla eteenpäin. Harrastukset ja matkustaminen kiehtoo sitten omalla ajalla ja niille yritän koko ajan löytää enemmän aikaa. Nyt alkaa hiljalleen kotona puuduttaa jo liikaa, joten olisi paikka tarjolla salaiselle osaavalle kaverille. Laita viestiä, jos kiinnostaa, niin tsekkaan sen kunhan ratista saan käteni pois.”

seksei seuraa tampere

herttanenhertta, 46,Tampere

“Naisellinen, muodokas ja luotettava nainen etsii seuraa aikuisesta, siististä ja myös luotettavasta aikuisesta miehestä mukaviin ja nautinnollisiin hetkiin yhdessä.”

crazyelsi

crazyelsi, 28, Tampere

“Voin luvata että mun kanssa sulle ei tule ikinä oleen tylsää. Keksin kaikkea tyhmää mut mitään en kadu. Harva pysyy perässä. Pysytkö sä?”

Seksiseuraa tampere

JanniL, 32, Tampere

“Yhden pojan yh-mutsi. Musikaalinen, luova ja kokonaisuudessaan hyvin iloinen ja positiivinen ihminen. Mies vaan puuttuu, seksi olis kivaa ilman et pitää baareihin mennä ravaamaan.”

seksiseuraa pirkanmaa

piukkajapinkeä, 23, Tampere

“Lakiopiskelija Tampereella etsii jotai hauskaa ja huoletonta koulun oheelle. Tämän hetkinen motto: eletään vielä kun ollaan nuoria.”

seksiseuraa tampere

NurseNinni, 24, Tampere

“Työ on minulle todella tärkeää ja sen parissa nautin, mutta jokainen tietää, että vaikka kuinka rakas työ olisikin niin sen vastapainoksi tarvitsee kunnon viihdettä ja ohjelmaa. Olisiko sinusta sen tarjoajaksi?”

Tuuheetukka

Tuuheetukka, 65, Tampere

“Rehevän rempseä nainen etsii Tampereen seudulta ihanaa herrasmies seuraa, jonka kanssa viettää muutamat iltapäivät viikossa keskustelle, seurustellen ja muutenkin olon mukaan nauttien. Pitkään en ole kosketusta saanut, joten hellä kosketus saisi tämän naisen jälleen paremmin elämän reunaan kiinni.”

Pirita

Pirita, 39, Tampere

“Leivon Tampereen parhaimmat pullat. Olen kolmen lapsen yksinhuoltaja äiti. Ja olen juuri se MILF ketä olet etsinyt.”

Jantse

Jantse, 22, Tampere

“Olen nuori, seikkailunhaluinen ja estoton nainen. Etsin mua vanhempaa miestä hauskanpitoon ;)”

MamaLatina

MamaLatina, 35 , Tampere

“Estou em busca de um homem sigiloso para aventuras e realizar fantasias, prefiro comprometidos porque também sou casada. Interessados?”

Hennamaria

Hennamaria, 26, Tampere

“Nää muodot aiheuttaa kolareita. Ja kyllä, ne on aidot. Tule vaikka testaan. ;)”