Seksikäs helsinkiläinen myyntinainen antaa asiakkaalleen suuseksiä autossa

Seksikäs helsinkiläinen myyntinainen antaa asiakkaalleen suuseksiä autossa

Herra Järvinen oli jo pitkään halunnut ostaa uuden auton – ei hän sitä oikeasti tarvinnut, mutta kenties uusi auto toisi elämään vähän statusta lisää. Hän oli tuntenut jo pitkään jonkinlainen tyhjiötä, tarvetta sisällään, ja ei ole vaikeaa arvata mitä hänen elämästään puuttuu: tyydyttävä, nautinnollinen seksielämä. Kaikki ne hetket, jotka hän oli kuluttanut netin seksisivustoilla, seksitreffipalstoilla, seksichateissa, auttoi häntä päästämään hieman paineita. Saihan hän siellä toteuttaa omaa persoonaansa ja himojaan vapaasti, antaa sugar daddyna vähän kyytiä nuoremmille seksipommeille. Herra Järvisellä on siis kaksi puolta: hän on piinkova liikemies, mutta samalla täysin addiktoitunut seksiin ja etenkin nuorempiin sugar babeihin, joiden kanssa hän pystyi toteuttamaan kaikkia perversioitaan tietysti asianmukaista korvausta vastaan. Ravintolaillallinen, uusi käsilaukku, mitä ikinä sugar baby halusikaan, herra Järvinen sen hänelle hankki.

 

Nyt herra Järvinen oli päättänyt hemmotella itseään ja hankkia uuden auton. Helsinki oli hieman pilvinen sinä erityisenä kesäpäivänä, kun hän astui autoliikkeeseen sisään. Hän ei voinut olla huomaamatta nuorta, kaunista blondia runsaine rintoineen ja muodokkaine pakaroineen, joka onneksi osoittautuikin liikkeen pätevimmiksi myyntinaiseksi. “Herra Järvinen”, blondi totesi häntä suoraan silmiin katsoen ja jatkoi: “Te taidattekin olla lippulaivamallistamme kiinnostunut.” Herra Järvinen ei meinannut saada sanaa suustaan katsellessaan blondin syvänsinisiä silmiä ja hänen punattuja, äärimmäisen seksikkäitä huuliaan. Blondi jatkoi keimaillen: “Tämä malli on arvokas…mutta uskon, että olette juuri sen kohderyhmää. Pitäisikö meidän lähteä koeajolle?”

 

Eipä aikaakaan kuin kaksikko, jonka seksuaalisen kemian olisi voinut suorastaan tuntea väreilevän ilmassa, istui uudenkarhean Porschen kyytiin. “Herra Järvinen, minulla on teille mielessä aivan erityinen reitti. Pidät siitä varmasti”, blondi vihjaisi. Tässä vaiheessa herra Järvinen oli jo huomannut blondin myyntinaisen seksikkäät sääret, jotka olivat ohuenohuilla, hieman valoa taittavilla sukkahousuilla verhoillut.

Hänen katseensa siirtyi ylemmäs reisiin, eikä hän voinut olla ajattelematta, mitä hän voisi löytääkään hieman blondin lyhyttä mekkoa nostamalla. Herra Järvinen tunsi kiihottuvansa ajatuksistaan mutta yritti keskittyä ajamiseen ja pysymään valitulla reitillä. Hänen mielensä vaelsi kuitenkin nuoren blondin täyteläisillä muodoilla ja siinä, kuinka hän voisi käytännössä panna blondia kuin viimeistä päivää, jos tilanne olisi soveliaampi.

 

Yhtäkkiä herra Järvinen tunsi myyntinaisen käden reidellään. “Jännittääkö teitä jotenkin? Tai voinhan minä tässä vaiheessa jo varmaankin sinutella?” blondi kysyi silmää vinkaten. Herra Järvinen tunsi tässä vaiheessa jo hieman liikehdintää housujensa etuosassa nyökätessään vastaukseksi blondille. Hän tunsi, ettei olisi voinut enää pidätellä sisällään roihuavaa kiimaansa, mutta koki soveliaaksi olla tekemättä myyntinaista kohtaan aloitteita. “Seuraavaksi me voisimmekin pysähtyä tähän”, myyntinainen yllättäen ehdotti. Herra Järvinen kaarsi tien reunaan käskystä.

 

“Voinko puhua suoraan?” blondi kysyi herra Järviseltä. Herra Järvinen oli hämmentynyt ja samalla innostunut tilanteen saamasta käänteestä. “Tiedän, että sinä tulit tänne ostamaan autoa, mutta minusta tuntuu, että sinulla saattaisi olla joitakin muitakin tarpeita”, jatkoi blondi, erittäin viekoitteleva ja toisaalta päämäärätietoinen katse kasvoillaan. Myyntinainen asetti kätensä hellästi herra

Järvisen haaruksiin, ja vastaanotto oli, sanottakoon, erityisen kova. Blondi ei voinut enää itsekään hillitä käytöstään vaan alkoi kiihkeästi avata herra Järvisen housuja.

Blondi ei voinut uskoa silmiään nähdessään herra Järvisen suuren, himosta suorastaan sykkivän kalun. “Tämä kalu ei ole tainnut saada suuhoitoa aikoihin”, kikatti blondi ja ahmaisi koko komeuden suuhunsa. Herra Järvinen ei voinut uskoa mitä tapahtui: tämä oli kuin fantasiaa, liian hyvää ollakseen totta.

 

Myyntinainen lutkutti kalua rytmikkäästi, aina välillä viekkaasti herra Järvistä silmiin katsoen. Herra Järvinen otti blondin hiuksista rajusti kiinni ja huohotti: hän ei voinut uskoa kuinka taidokkaasti blondi osasi syväkurkun salat, hänen kalunsa tuntui suorastaan katoavan innokkaan imijän suuhun. Välillä tempoa vaihdellen, välillä käyttäen kättä apunaan kalun tyydyttämiseen, myyntinainen vakuutti herra Järvisen suullisista taidoistaan. Blondi käytti sylkeään tuomaan lisää liukkautta, ja sulkiessaan silmänsä herra Järvinen tunsi kuin olevansa kuuman, liukkaan vaginan sisällä. Suun kosteus, kireys ja myyntinaisen innokkuus veivät herra Järvisen ekstaasiin. Hän ei voinut pian enää pidätellä, myyntinaisen lutkutus tuntui niin hyvältä. Suuseksi autossa, ylipäätään julkisella paikalla toi herra Järvisen kokemukseen ylimääräisen lisän, sillä kuka tahansa olisi voinut nähdä mitä autossa tapahtui. Herra Järvinen tunsi päänsä räjähtävän, ja pian hän laukesikin blondin halukkaaseen suuhun. Spermaa tuntui riittävän äärettömän paljon, ja osa tippui vahingossa myös blondin rinnuksille. “Ei se mitään”, tuumasi blondi nauraen ja jatkoi: “Putsataan tämä nopeasti, niin kukaan ei edes arvaa mitä täällä tapahtui. Herra Järvinen katsoi lumoutuneena blondin huulipunasta sotkeutunutta kullinuppiaan ja tunsi yletöntä helpotusta. “Tämä minä olin kaivannut niin pitkään”, hän huokaisi blondille, joka tuntui kuin näkevän katseellaan herra Järvisen seksin puutteesta riutuneen sielun lävitse.

 

Kaupat tulivat: salaisen hetken jälkeen herra Järvinen ja myyntinainen palasivat liikkeelle, eikä herra Järvinen nähnyt syytä kieltäytyä tarjouksesta myyntinaisen tekemän anteliaan esittelyn jälkeen. Tulihan uusi auto tarpeeseen, ja kenties siellä tultaisiin kokemaan myös uusia intohimon täyteisiä hetkiä. Herra Järvinen ei voinut olla antamatta loistavaa palautetta blondin myyntinaisen esimiehelle, ja sujauttipa hän huomaamattomasti myös blondille käyntikorttinsa; kenties myyntinaisella voisi olla hänelle jatkossakin mielenkiintoista tarjottavaa. Aurinko oli alkanut paistaa herra Järvisen astuessa liikkeestä ulos, ja hän ei voinut olla tuntematta oloaan tyydyttyneeksi ja tietyllä tapaa onnelliseksi. Uuden auton hankkimisen lisäksi hän tunsi elävänsä jälleen.

admin

Comments are closed.