Vanhempi vantaalainen nainen opettaa nuorelle miehelle anaaliseksin Saloja

Vanhempi vantaalainen nainen opettaa nuorelle miehelle anaaliseksin Saloja

Useimmille työntekijöille se oli normaali, kiireinen torstai-iltapäivä. Toisin oli Villellä, joka tavalliseen tapaan istui taukohuoneessa puhelimen ja kahvikupin kanssa. Vaikka hän oli vasta 25-vuotias, hän sai yleensä tehtyä työnsä puolet nopeammin kuin kollegansa. IT-alalla Villen kaltaiset nerot eivät olleet tavattomia, mutta ylennyksen tai kotiin pääsemisen sijaan työnantaja antoi hänelle päivystävää hommaa – siis tyhjänpanttina olemista. Kun tyydytystä ei saanut enää työstä, Ville yleensä etsi sitä muualta.

Puhelimen näytöllä vilisivät erilaiset deittisivustot ja nettideittipalvelut. Hänellä oli ollut hankaluuksia löytää sopivaa seuraa. Hänen vaalea tukka, vihreänkellertävät silmät ja vahva leuka olivat aina vetäneet naisia puoleensa, mutta hän ei kokenut viehättyvänsä ikäisistään naisista. Ville ei ollut kovin seksuaalinen ihminen, mutta hänen tylsien päivien iloksi lukemansa seksitarinat toivat hänessä esiin uuden puolen: hän halusi kokeneen puumanaisen. Hänestä oli yllättävää, miten eroottiset tarinat kiihottivat häntä. Netin seksisivustot olivat tähän mennessä olleet miehiä täynnä, joten oli haastavaa löytää treffisovellus, jossa myös naiset etsivät miehiä. Hänelle tuttuja olivat lähinnä Alaston Suomi, Iskuri ja Tinder. Pitkän etsinnän jälkeen hän onnistui löytämään muutaman potentiaalisen sivuston.

Puolilta öin Ville pyöri levottomana sängyssään. Hän nappasi puhelimensa yöpöydältä ja avasi selaimen. Nimimerkki “cougarr40” oli lähettänyt hänelle viestin yhdeltä seksisivustolta, jolle hän oli aiemmin rekisteröitynyt. “Mitäs noin nuori yökyöpeli täällä tekee?” kuului viesti. Ville epäröi hetken.”Ei tässä oikeen uni tuu. Mitäs sä valvoskelet?” hän vastasi. Kyseessä oli 41-vuotias nainen Vantaalta, läheltä Helsingin rajaa. Hän vaikutti juuri sellaiselta naiselta, joka saisi Villen syttymään.”Etköhän sä tiedä, miksi ikäiseni nainen on täällä tähän aikaan”, hän kertoi. Ville päätteli hänen olevan sivulla salaa, sillä profiilinsa mukaan hän oli naimisissa.”Etsitkö sä tuhmaa seuraa?” Ville kysyi. Pelkkä ajatus aiheutti liikehdintää Villen housuissa.”Kaltaisesi nuoret miehet on aina olleet mieleeni”, nainen vihjasi. Ville pystyi vain kuvittelemaan, kuinka upeaa seksi olisi tämän puuman kanssa. Jalkovälissä alkoi kiristää. “Säkin vaikutat vähän sellaiselta, jonka kanssa voisin kokeilla vähän kaikenlaista”, Ville myönsi selaten naisen kuvia, joissa esiintyi tummatukkainen, ruskeasilmäinen, tulinen nainen. “Haluaisin heittäytyä kunnolla villiksi niin kuin joskus nuorena. Mun mies ei tee makuuhuoneessa muuta kuin nukkuu.

Haluaisin kunnon tyydytystä”, nainen kertoi. Ville hieroi jo kaluaan katsoen kuvaa, jossa naisella oli yllään punainen mekko, jonka läpi pystyi näkemään hänen peppunsa muodot, jotka olivat täydellisen pyöreät. Tuon naisen terhakka perä suorastaan kutsui jotain kovaa sisälleen. Ajatus anaaliseksistä oli aina kiihottanut Villeä.”En ole ikinä kokeillut anaalia ja haluaisin päästä kokeilemaan sitä kokeneemman naisen kanssa”, Ville lipsautti. En ole hetkeen anaaliseksiä harrastanut, vaikka nautin tosi paljon kunnon panosta molempiin reikiin”, nainen paljasti. Hän vaikutti kiimaiselta. Pelkkä seksikeskustelu sai Villen sykkimään.”Tykkäätkö puhelinseksistä? Kertoisin, mitä kaikkea voisin sulle tehdä”, Ville ehdotti. Vastaus tuli nopeasti:”Voisin näyttää sulle jotain…”. Kello oli yksi, kun Villen oveen koputettiin. Sisään asteli tuo seksikäs, Helmiksi esittäytynyt nainen. Hän näytti yhtä haluttavalta kuin kuvissaankin, mikä sai Villen reagoimaan. “Eihän miehesi saa tietää?” Ville kysyi. “Hän nukkuu kuin tukki”, Helmi sanoi. Hänen itsevarma olemuksensa sai Villen kiihkoon. Helmi jätti takkinsa naulaan. Ville huomasi hänen mustan, ohuen mekon alta kovina nöpöttävät nännit – hänellä ei ollut edes rintaliivejä. Hänen silmissään paistoi himo.  “En kuitenkaan tullut puhumaan hänestä”, hän jatkoi vilkuillessaan Villen pullottavaa etumusta. Ville koitti kädellään peittää reaktiotaan, mutta Helmi keskeytti hänet nopeasti: “Älä turhaan”. Tie olohuoneen sohvalle löytyi nopeasti – niin nopeasti, ettei Helmi ehtinyt ottaa edes korkokenkiään pois.

Hän makasi selällään ruskealla nahkasohvalla Villen alla, kun Ville alkoi hieroa hänen rintaansa samalla antaen hänelle kiihkeän suudelman. Hän leikitteli Helmin nänneillä maistellessaan hänen kuumia huulia Helmin inahdellessa hiljaa. Toinen käsi sujahti Helmin reisien väliin hieromaan hänen sisäreittään hivuttautuen siitä ylemmäs aina pikkuhousuihin asti. Hän raotti sormillaan pikkuhousuja tuntien naisen pillun kuumuuden ja märkyyden. Kuului huokaus, kun sormet löysivät kiimasta turvonneen klitoriksen, jota hän alkoi hitaasti hieroa. Helmi tarrasi kiinni mekkonsa reunasta ja veti sen pois yltään. Myös Ville veti paitansa pois ja kumartui Helmin reisien väliin vetäen samalla pikkuhousut pois tieltä. Hän nuolaisi hitaasti klitorista ja työnsi sormensa sisään.

Helmi voihkaisi. Ville nuoli kiihtyvään tahtiin sormien seuratessa perässä, kunnes hän tunsi Helmin jalkojen tärisevän. Helmin huohotus kiihtyi ja selkä vetäytyi kaarelle hänen päästessä taivaisiin: juuri tätä hän kaipasi.  “Odota hetki”, sanoi Ville ja kävi nopeasti makuuhuoneessaan hakemassa liukuvoiteen. “Tätä tarvitaan kohta”, hän jatkoi. Helmi hymyili seksinnälkäisenä ja avasi Villen housut. Boksereista ponnahti ulos kivikova kalu, jonka terska sykki punaisena. Ville ei muista ikinä olleensa niin kovana. Hän istui nahkasohvalle ja Helmi tuli perässä hajareisin Villen ylle. “Nai mua”, Helmi kuiskasi ohjatessaan koko Villen miehuuden sisälleen. Ville huokaisi. Helmin tahdikas ratsastus sekä kuuma, märkä ja supisteleva pillu tuntui Villestä kuin hänen kaluaan lypsettäisiin. Ville ei voinut päästää katsettaan irti Helmin rytmikkäästi pomppivista, suurista, pyöreistä rinnoista. Helmin voimistuva huohotus ja naimisen tahdissa kuuluva sohvan natina sai Villen lähes räjähtämään. Sitten Helmi hidasti – onneksi.

Helmi ohjasi Villen selälleen sohvalle ja kyykistyi takakenoon peppu Villen miehuuden päällä. “Lupasin näyttää jotain. Älä huoli, sä olet osaavissa käsissä. Voidaan edetä hitaasti. Kerro, jos tuntuu epämukavalta”, Helmi sanoi hieroen peppuaan Villen kalua vasten.  Ville nyökkäsi: äskeisen taidonnäytteen jälkeen hän oli myyty. Ville levitti sormilleen liukuvoidetta ja työnsi yhden sormen hitaasti Helmin peppuun. Helmi voihkaisi hieroen itseään Villen kalua vasten, joka oli Helmin nesteistä märkä. Villeä hermostutti hieman. “Ihan rohkeasti vaan”, Helmi hymyili ja inahti toisen sormen upotessa sisään. “Mmmhmm!” kuuluivat huokaisut, kun sormet liikkuivat edestakaisin. Helmi levitti liukuvoidetta Villen vartta pitkin Villen vetäessä sormensa ulos. “Olethan valmis?” Helmi hymyili. Hitaasti hän alkoi työntää kalua sisälleen inahdellen ja huulta purren. Jokainen sentti syvemmällä salpasi Villen hengen. Kun terska oli sisällä, loppu tuntui menevän kuin itsestään. Ville ei ollut kokenut ikinä vastaavaa tiukkuutta, ja lämmittävä liukuvoide toi siihen vielä kuumemman lisän. Helmi naurahti kasvot punaisena saadessaan koko ihanuuden sisäänsä ja aloitti hitaan pumppaamisen lantiollaan. Villellä oli jo vaikeuksia olla laukeamatta, mutta Helmi vain innostui. Ville antoi kokeneemman määrätä tahdin ja keskittyi näkyyn, jossa Helmi vatkasi lantiotaan jalat auki aivan Villen silmien edessä. Helmin ilmeistä ja äännähtelyistä päätellen hän todellakin nautti saamastaan. Villen ei auttanut kuin purra huulta räjähtämispisteessä olevan kalun liikkuessa Helmin sisällä yhä rytmikkäämmin ja nopeammin. Sohva tuntui heiluvan, vaikka Helmi nojautui enää yhteen käteen hieroessaan klitoristaan toisella. Hänen huohotuksensa muuttui lähes ulvonnaksi orgasmin värähdellessä hänen koko kehonsa läpi. Ville työnsi itsensä pohjaan asti ja purkautui myös äkkiä hänen sisälleen. Hengitystä tasatessaan hän ajatteli vain, että ne olivat varmaan olleet hänen elämänsä parhaimmat seksitreffit.

admin

Comments are closed.