Espoo

Espoo

ESPOO – Seksitreffit tähtitaivaan alla!

Jos satut tykkäämään seikkailuista Espoon Keskuksen parhaimmilla strippiklubeilla, tai jos olet kiihkeä ulkoilmaihminen, niin olet tullut oikeaan paikkaan…!

Espoo on Suomen monipuolisin kaupunki, kun puhutaan seuran löytämisestä erilaisista ja jännittävistä paikoista. Voit esimerkiksi aloittaa päiväsi pitkällä vaelluksella Nuuksion Kansallispuistossa.

Äläkä unohda kokeilla erilaisia seksiasentoja järvien ympäri vaeltaessasi. Paikallinen tuhma peli onkin yrittää harrastaa seksiä mahdollisimman monessa eri paikassa ja asennossa ympäri rauhallista puistoa.

jennnkiss on parhaillaan kokeillut 6 eri asentoa vaelluksillaan…! Uskoisitko pystyväsi tuon ennätyksen rikkomaan…?

puuhaajapinja

puuhaajapinja, 22, Espoo

“Olen sievistelijän vastakohta. Mielestäni ihmiset kehot on taideteoksia joita kuuluu näyttää ja arvostaa. Tulevaisuuden suunnitelma on näiden taideteosten verhoaminen.”

tankotanja

tankotanja, 25, Espoo

“Miehillä ja itsellään pelaava gamer girl. Tankotanssia olen harrastanut 4 vuotta, opetan jopa paria tuntia. Olen aito ja ehkä vähän liiankin rehellinen mutta aina hyvää seuraa ;)”

KultaKatriina

KultaKatriina, 32, Espoo

“Jokaisessa päivässä on eri sävel. Salassa se seura seurallisena seisoo, joten tule ja ota yhteyttä, jos kiihkeyden rytmikäs olemus sinua kiehtoo.”

Sohvi

Sohvi, 33, Espoo

“Lentoemäntänä aikatauluni ovat joka viikko erit ja aina olen jossai muualla kun kotona joten parisuhteen ylläpitäminen on lähes mahdotonta joten olen hieman puutteessa. Seksi seuraa hakemassa.”

Maalari

Maalari, 60, Espoo

“Minusta saa hyvää apua maalaustöihin! Ehkä sotken enemmän, mutta ainakin ehkä silmäniloa saa!”

sonjaa

sonjaa, 24, Espoo

“Muodista ja kauneudesta kiinnostunut parturi kampaaja. Teen aina kavereiden hiukset ja meikit. Osaan myös leikata miesten hiuksia ;)”

Gimmedatbig

Gimmedatbig, 26, Espoo

“Eronnut nuori tyttö etsii itselleen kunnon työkalupakin omaavaa remppamiestä, joka kestää kulutusta. Älä anna värikkyytenä säikäyttää, kun olen varmasti sängyssä vielä räväkämpi!”

DaisariDaisy

DaisariDaisy, 29, Espoo

“Tykkään, että mies osaa olla rennosti kanssani. Tietysti, jos hän nauttii siitä, että minussa enemmän sitä mistä ottaa kiinni, niin itse saan siitä vaan paremmat kicksit. Tuntuu, ettei mies enää arvosta minua siinä mielessä, joten kaipaan sitä tunnetta. Salassa ainakin alkuun täytyy olla.”

Rellurami

Rellurami, 58, Espoo

“Nyt olis taas sitten vaihteeksi leidillä haku päällä. Hetki mennyt kun on viimeksi ollut taas baanalla mutta kyllä se tästä varmaan irtoo. Kaikki ei liian humalaiset miehet tulkaan sieltä päiväbingon äärestä pois ja kirjoitelkaa.”

Baube

Baube, 23, Espoo

“Mä en ole mikään yber muodikas ihminen mut hyi stna sandaaleitten kanssa ei ikinä kuulu käyttää sukkia. Se ja kävelevät tuhkakupit on iso ei ei. Muuten avaankin haarani aika helposti.”

admin

Comments are closed.