69

Parasta seksideitreissä on eri asentojen kokeileminen eri naisten kanssa. 69-asento on paras seksiasento pillun nuolemiseen ja suihin ottamiseen niin, että molemmat saavat orgasmin samaan aikaan. On parasta aloittaa 69: llä ja siirtyä sitten rajumpaan seksiin suhteissasi

Sohvi

Sohvi, 33, Espoo

“Lentoemäntänä aikatauluni ovat joka viikko erit ja aina olen jossai muualla kun kotona joten parisuhteen ylläpitäminen on lähes mahdotonta joten olen hieman puutteessa. Seksi seuraa hakemassa.”

touchmeplease

touchmeplease, 43, Helsinki

“Vaikka en olekaan enään mikään aivan nuori tyttö niin pyrin silti pitämään kehostani huolta ja nälkäni ei ole hävinnyt mihinkään. Rakastan jos saan katsoa kun mies koskettelee itseään ja minä samoin.”

tankotanja

tankotanja, 25, Espoo

“Miehillä ja itsellään pelaava gamer girl. Tankotanssia olen harrastanut 4 vuotta, opetan jopa paria tuntia. Olen aito ja ehkä vähän liiankin rehellinen mutta aina hyvää seuraa ;)”

Eewa

Eewa, 35, Helsinki

“Olen savuton. Etsin täältä itselleni luotettavaa seksi seuraa, satunnoisiin nautinnon hetkiin.”

GbELINDA

GbELINDA, 39, Helsinki

“I feel lonesome here sometimes, so I´m looking for a nice man to share some good time!!! :)”

SaijaLiina

SaijaLiina, 39, Pori

“Löytyisikö porin läheltä minulle oma toyboy? Haluaisin saada sänkyyni oman nuoremman opetettavan miehen. Kerro toiveistasi?”

SexiElvi

SexiElvi, 40, Tampere

“Olen kokeilunhaluinen aikaansaava leidi, joka ei kauheasti viikolla paikallaan pysy vaan arki vie vauhdilla eteenpäin. Harrastukset ja matkustaminen kiehtoo sitten omalla ajalla ja niille yritän koko ajan löytää enemmän aikaa. Nyt alkaa hiljalleen kotona puuduttaa jo liikaa, joten olisi paikka tarjolla salaiselle osaavalle kaverille. Laita viestiä, jos kiinnostaa, niin tsekkaan sen kunhan ratista saan käteni pois.”

Transxx

Transxx, 30, Turku

“Hyväkroppainen tumma transgender nainen etsii samanhenkistä seuraa naisista ja miehistä, olen biseksuaali ja erittäin avoin uusille kokemuksille. Kiinnostunut myös toisista transhenkilöistä. Rohkeasti viestittelemään vaan!”

Smarketti

Smarketti, 35, Vantaa

“Heippa 🙂 Täällä on iloisen reipas yhden lapsen äiti, joka nauttii työstään ja sitä kautta saa lisää iloa päivään. Mielellään tämän ilon jakaisi muiden kanssa. Ihanan miehen, eikä haittaa, jos olet vähän nuorempi…”

Laurra

Laurra, 41, Vantaa

Hei! Me ollaan naispari ja ollaan etsimässä meidän suhteeseen vähän vauhtia ja kivoja hetkiä! Ollaan molemmat tanssijoita, joten notkeutta ja intohimoa riittää!”