Category Naamalle tuleminen

Naamalle tuleminen

Saatat olla jo väsynyt aina laukemaan hänen isoille pakaroille, taikka tisseille tuleminen ehkä kyllästyttää. Kokeile ihmeessä naamalle tulemista ja katso kuinka hän nuolee ja nielee siemenesi. Kaunis nainen anomassa lastia naamalleen on parasta mitä maan päältä löytyy. Älä pihtaa, vaan anna hänelle kulliasi!

Naamalle tuleminen

sporttipommi

sporttipommi, 31, Turku

Atleettinen salihirmu etsii paria jonka kanssa voi kokeilla uusia kuntoa nostattavia harrastuksia. Kaloreiden poltto ei ole ikinä ollut näin hauskaa 😉 Ei aloittelijoille

sirkka

sirkka, 25, Turku

Sanon asiat niinkuin ne on. Feikit ihmiset on oksettavia. En voi sietää selän takana paskan puhumista, sen takia hengaankin lähinnä miesten kanssa. Ne vaan näkee mut vaan yhtenä jätkänä ni tarvi tulla tänne ettii sitä seuraa.

Tiianen

Tiianen, 33, Helsinki

Viihdyn salilla ja syön terveellisesti. Olen todella järjestelmällinen ja voimakastahtoinen mikä auttaa töissä. Asianajajana vapaa aikaa seurusteluun ei paljoo jää mutta jokainen kaipaa seksiä ja läheisyyttä.

seksisylvia

seksisylvia, 38, Tampere

Alusvaatteet on tuntematon käsite mulle. Sanon asiat niinku ne on enkä turhaa anteeks pyytele. Tällä hetkellä varsin vähä munaa, onko lainata?

Mustavalkoinen

Mustavalkoinen, 35, Vaasa

Onko sulla jotain millä mä voisin leikkiä? Haluutko sä leikkiä mulla?

RllA

RllA, 22, Jyväskylä

Tulevaisuuden sairaanhoitaja. Aktiivinen salilla kävijä ja ruuan mittaaja. Tiesitkö että ihmisruumiin vahvin lihas on kieli? 😉 Mitä sä osaat tehdä kielelläs?

Helga16

Helga16, 33, Hämeenlinna

Olen muhkeat rinnat omistava sinkkuneito ja etsin miestä, joka tykkäisi niistä ja minusta.

JutskaMari

JutskaMari, 25, Joensuu

Vuorotyöläisenä aikaa, jolloin olisin kunnolla energinen on hankala löytää ja järjestää. Piristettä voisi saada, jos tässä vieressä olisi joku fiksu ja innokas kaveri.

siiri

siiri, 30, Oulu

Olen kolmen pojan yksinhuoltaja äiti. Nautin kävelyistä luonnossa ja lähipubin bisseistä. Päiväni nautinnoihin kuuluu myös kahvin ja tupankan suurkulutus. Vain yksi puuttuu: seksi.

Sannukka

Sannukka, 38, Kuopio

Vieläköhän yh-äipällä ois vientiä…? Tavallinen suomalainen nainen, ero tuli ja mies meni, tässä nyt sinkkuna ollut vähän aikaa ja tekis mieli löytää jotain uutta säpinää makuukammarin puolelle pikkuhiljaa. Yhteyttä saa ottaa mielellään kuvalliset profiilit.