Parinvaihtajat

Kyllästynyt avioliittoosi? Rakkaussuhteen sijasta, miksi et hanji kumppania ja harrasta villiä seksiä panokavereiden kanssa.
Seksikäs vaimosi voisi nauttia siitä, kun nautit muista naisista hänen seksilelujen kanssa.
Suurimmalla osalla seksitreffisivustoista Suomessa on ” pariskunta ” vaihtoehto, joten parien löytäminen vaihtamiseen on helpompaa kuin luulet!

Parinvaihtajat

Dooris

Dooris, 44, Hamina

“Hei vaan, olen etsimässä mukavaa seuraa naisista ja miehistä, tai vaikka pariskunnistakin Etelä-Suomen alueelta. Haaveena löytää pidempiaikaista luottavaa seuraa ilman vakavia sitoumuksia. Olethan sinäkin luotettava ja terve?”

Joseffiina

Joseffiina, 27, Joensuu

“Moikka, täällä olis opiskelijaneitonen etsimässä elämäänsä jotain piristystä ja säpinää…oon biseksuaali ja avoin kaikenlaiselle hauskanpidolle vaikka kimpassa, jos sopivat partnerit vaan löytyis. Aika hiljaista tuntuu vielä olevan…mutta toivossa on hyvä elää!”

Suvetar

Suvetar, 28, Helsinki

“Koskas kokeillaan jotain kivaa? Oon bisse nainen Helsingistä ja etsimässä vakituista seksiseuraa naisista ja miehistä, tai käy mulle pariskunnatkin…kimpat kiinnostas kovasti. Positiivinen luonne, tuun kaikkien kans juttuun ja matkustelen paljon. Oon tosi puhelias, että sitä saat varoo sit 😉 Mut luottamus on tärkeetä mullekin 🙂 Pidetään kivaa!”

Minttusuklaa

Minttusuklaa, 24, Helsinki

“Kelpaisko sulle minttusuklaa? Mun nimi on Minttu ja oon opiskelija Helsingistä, oon biseksuaali ja etsin ihan kaikenlaista seksiseuraa: mulle käy miehet, naiset ja vaikka pariskunnatkin. Oon erittäin avomielinen, tuun monenlaisten ihmisten kanssa toimeen ja seikkailunhalua löytyy myös. Seksi puolijulkisella paikalla tai osallistuminen orgioihin on ollut jo pitkään haaveena. Jos tuntuu siltä, että meillä vois olla hauskaa yhdessä, viesteile!”

Chessy

Chessy, 33, Hyvinkää

“Estotonta ja villiä seuraa tänne kiitos! Olen tuhlannut aivan liikaa aikaani suhteeseen, jossa seksielämä ei tyydyttänyt ja nyt pitäisi ottaa vahinko takaisin ja nauttia kunnolla. Olen biseksuaali.”

Lissu

Lissu, 32, Turku

Salaseuraa haussa turun lähistöltä.. ota yhteyttä jos kiinnostaa! luottamus 100%”

Kiharahius

Kiharahius, 39, Espoo

Miehelleni kävi köppäisesti jokunen aika sitten ja siitä lähti alamäki, vaikka kuinka yritettiin. Nyt odotan sadekautta aavikon ylle, jotta alkaisi into versoa. Oletkohan sinä poppamieheni, tule ja esitä sadetanssisi minulle?

Gepardi

Gepardi, 46, Hämeenlinna

“Aikuinen avoimessa suhteessa elävä nainen. Etsin kokenutta ja taitavaa seuraa seksiin.”

Rosakoru

Rosakoru, 36, Tampere

“Omassa suhteessa menee kaikki päin mettää, ja nyt haluaisinkin päästä hengittämään kunnolla ja viettämään jopa vähän reippaalla otteella hoidettuja hetkiä jykevässä miesseurassa.”

Skylar

Skylar, 25, Joensuu

“Reissailen pitkin poikin Suomea talvisaikaan, käyn paljon laskettelemassa ja lumilautailemassa…ja etsin hauskaa seuraa after skin ja kiimaisen seksin merkeissä! Oon varattu, mutta osaan pitää salaisuudet omana tietonani, ei haittaa yhtään vaikka sullakin olis pallo jalassa. Auto on ja pääsen liikkumaan, joten paikkakunnalla ei ole merkitystä mulle. Seksin suhteen oon kaikkiruokainen, mulle kävis myös kimppaseksi, pariskunnat, ryhmäseksi ja olen biseksuaali.”