Parit

Oletko kyllästynyt seksiin saman henkilön kanssa? Tuntuuko siltä, ​​että haluat vaihtaa vaimot tai aviomiehet yöksi?
Samoin kuin nelikko, pariseksi sisältää kumppanien vaihtamisen seksitreffien aikana.
aitonainen on valtava tämän fetissin fani, ja kuten hän sanoo, jakaminen on mukavaa!

Parihaussa

Parihaussa, 58, Espoo

Seuraa parista tai naisesta pääkaupunkiseudulta?

Kielari

Kielari, 38, Helsinki

Kivaa seuraa kaipailisin ja erityisesti tykkään käyttää kieltäni nautinnon antamisesssa. Naiset tai pariskunnat, ottakaa yhteyttä!

salilotta

salilotta, 21, Espoo

Tykkää kuntoilla, shoppailla ja maata auringossa. Kun aurinkoa ei näy olen onneton. Muuten olen kyllä aika positiivinen nuori nainen. Mulla on paljon mies puolisia kavereita joten mustasukkaset tyypit ei käy.

annaottaa

annaottaa, 35, Oulu

Fysioterapeuttina pidän oman kehoni hyvässä kunnossa ja voin auttaa myös sinua, eli toisin sanoen olen loistava hieromaan. Eikä se ole ainoa asia jossa olen loistava.

Lulus

Lulus, 28, Vaasa

Uskllatko leikkiä mun kanssa

Jos vastaus on kyllä tai edes vaimea ehkä niin laita viestiä. Katsotaan minne leikit vie.

Maijukkainen

Maijukkainen, 52, Tampere

Nuorekas mukava 52 vuotias savuton nainen etsii asiallista ja siistiä miestä vakipanoksi eli ei pelkkää yhden illan juttua. Pidän pienestä piiskaamisesta ja alistamisesta.

mamimatleena

mamimatleena, 35, Turku

Tyttäreni kanssa shoppailu ja meikkaaminen on parasta tekemistä. Teini iän lähestyessä kohta äidin kanssa hengaaminen ei kuitenkaan ole enää niin kivaa joten etsin itselleni uutta kaveria kenen kanssa käydä läpi joka päivän rutiineja.

FineLady

FineLady, 45, Mikkeli

Salaista seksiseuraa kaipaisin…sekä miehistä että naisista. Teen paljon reissutöitä, joten välimatkakaan ei ole minulle mikään este. Olen biseksuaali, joten myös naisetkin kiinnostaa kovasti, niitä kokemuksia minulla ei liiemmälti ole. Huumorintajua ja luonnetta löytyy, toivottavasti sinultakin.

Sartsa

Sartsa, 58, Hämeenlinna

Näyttävä ja hyvin säilynyt 58v varattu nainen kaipaa elämäänsä piristystä hyvän seksin merkeissä. Luottamusta täytyy olla 110%. Myös pariskunnat käy, naisista ei ole vielä kokemusta.

Redirintsikka

Redirintsikka, 32, Vantaa

Työn puolestani hoivaa ihmisiä niin mielellään ottaisin tähän lähellä jonkun jonka kanssa voisi lähteä oikeasti kunnolla hoivaamaan toisiamme ja toteuttamaan uniamme. Tai vaikka jopa kimpassa!