Webcam chat – Virtuaalista seksiseuraa

Webcam chat mainoksia on nähnyt lähesjokainen aikuinen erinäisillä aikuisviihde sivustoilla. Webcam chat on saavuttanut aivan huikean suosion 2020 korona pandemian aikana, eikä tämä trendi ole kuolemassa. Nykyään on olemassa todella paljon erilaisia webcam alustoja, mutta kaikissa seksi chat sivulla mainituissa palveluissa on tarjolla todellista seksiseuraa onlinessa. Tässä artikkelissa esitellään suomalaisten suosima webcam chat sekä artikkelin lopusta voit lukea kuinka voit tienata rahaa webcamilla!

Suosituin webcam chat sivusto

Näin aloitat webcamin parissa

Alkuun pääseminen webcam chatin parissa on todella yksinkertaista. Valitse yläpuolelta mieleisesi webcam chat ja rekisteröidy Ilmaiseksi. ilmaiseksi pääset katsomaan live lähtystä ja toisinaan voit kommentoida sekä keskustella näyttelijän kanssa. Maksullisilla ominaisuuksilla revit kaiken ilonirti webcamista ja niistä lisää alempana.

Kuinka webcam chat toimii?

Jokaisella webcam sivustolla on omia erikoisominaisuuksiansa, mutta pääperiaate kaikissa on sama. Ilmaisella rekisteröitymisellä pääset jo katselemaan esiintyjiä sekä toisissa palveluissa voit kommentoida ja chattailla esiintyjän kanssa ilmaiseksi. Webcam chattien suola kuitenkin piilee maksullisessa osiossa. Tallettamalla muutaman euron rahaa sivustolle saat yleensä käyttöön poletteja, joilla voitkin tehdä mitä hauskempia juttuja esiintyjän kanssa.

Maksulliset ominaisuudet

Webcam chat sisältää aina kymmeniä erilaisia maksullisia toimintoja, jotka näyttelijä itsevalitsee. Yleisin on lovense lush, eli vibraattori joka värisee kun tippaat. Mitä enemmän sitä enemmän. Lovensen lisäksi yleensä on asetettu tippi raja, jonka jälkeen tulee esimerkiksi squirt tai dildo anaaliin tai mitä ikinä osaatkaan miettiä villeimmissä unissasi. Katso esimerkki kuinka rajusti tytöt laukeilevat! 

webcam chat
Webcam näyttelijät tarjoavat laajaa palvelua faneilleen!

Webcam näyttelijät

Kaikki seksichatti.com sivustolta löytyvät webcam chatit ovat täynnä vain aitoja näyttelijöitä, joiden kanssa voit olla vuorovaikutuksessa. Webcam näyttelijät saavat oman osansa tipistä ja osa taas menee verkkosivun omistajien välityspalkkiion. Miksi sitten tippaisit näyttelijälle?

Tippaa suosikillesi ja nauti useammin!

Miksi tippaisit seksi chatissä jos muut tippaavat? 

Kun näyttelijät saavuttavat tavoitteensa päivä toisensa jälkeen he tulevat striimaamaan uudestaan ja uudestaan. Kun Tippaat suosikillesi muutaman poletin striimissä parannat mahdollisuuksiasi kohdata suosikkisi uudelleen! Seksi webcam tippaaminen on sitäpaitsi todella paljon antoisampaa kuin esim twitch tai youtube tippaaminen, sillä saat virtuaalista seksiseuraa vastineeksi tippauksesta ja voit muunmuassa laukeilla näyttelijän kanssa yhdessä!

Kuka katsoo webcam seksiä?

Miljoonat..kymmenet milj.. sadat miljoonat ihmiset päivittäin! Mikset sinäkin? 

Valitettavasti vielä nykypäivänä suomalaisia näyttelijöitä ei ole sivustoilla paljoa, mutta tulevaisuudessa varmasti löydät myös suomi tyttöjä sekä miehiä striimin toiseltapuolen. Ehkä jopa sinä rohkenet striimaamaan ja tienaamaan rahaa? *winwink* 

Ilmaisia poletteja jokapäivä!

Seksichatti.com sivuston ylläpito suosittelee kaiklle seksi cam sivustoa muutamasta syystä. seksicam.com tarjoilee ensinnäkin käyttäjille paljon enemmän viihdettä kuin monet muut webcam sivustot. Lisäksi seksicam sivustolla voit osallistua ”leader board” kilpailuihin joka päivä ja voit saada jopa 200 polettia ilmaiseksi joka päivä!

webcam chat kisa
seksicamssissä voit voittaa poletteja joka päivä!

Ryhdy näyttelijäksi!

Kiinnostaisiko sinua yksin tai ehkä kumppanisi kanssa tienata rahaa avoimella sisällöllä? 

Nykyään on olemassa monia keinoja tienata eroottisella sisällöllä. Monet suomi julkkikset sekä tavikset lisäävät kuviaan onlyfans palveluun, johon kannattaa sinunkin tutustua. Isommat tienistit kuitenkin saavutat striimaamalla.

Webcam show on todella otollinen keino tienata rahaa netissä eroottisella sisällöllä, eikä alkuun pääseminen ole todellakaan vaikeata. 

Näin ryhdyt webcam näyttelijäksi

Alkuun pääseminen on todella helppoa ja vie aikaa vain muutaman minuutin kunhan olet hankkinut oheistarvikkeet. 

  1. Liity ilmaiseksi
  2. Viimeistele profiilisi
  3. Aloita striimi!

Webcam oheistarvikkeet

Webcam chat vaatii tietysti webcameran, jonka löydät helposti vaikka paikallisesta elektroniikkaliikkeestä. Pelkällä webcamilla pystyt aloittamaan striimisi ja saatkin varmasti ensimmäiset fanisi heti, sillä suomalaiset striimaajat ovat todella harvassa kuten aiemmin mainitsin!

Lisäksi voit oman mielesi mukaan hommata esimerkiksi mahtavan lovense lelun tai muita leluja, joita voit esitellä sekä käyttää pitääksesi fanisi tyytyväisenä! 

Webcam chat yhteenveto

Artikkelin yhteenvetona voidaankin todeta, että bongacams on todella loistava paikka niin katsella webcam showta kuin aloittaa striimaamaan webcameralla. Viihteen nauttijana saat aimoannoksen erinäisiä painikkeita, joilla voit pitää hauskaa näyttelijän kanssa edullisesti. Lisäksi bongacams tarjoilee sinulle mahdollisuuden ilmaisiin poletteihin sekä saat roimat alennukset jatkuvista tarjouksista!

Näyttelijänä taas olet loistavissa käsissä, sillä bongaCams maksaa webcam malleille eniten kaikista sivustoista ja tästä syystä seksichatti.com suosiikin bongaa niin katselijoille kuin näyttelijöille.