Hieronta

Hieronta saunassa käyttäen paljon öljyä, on täydellinen esileikki ennen seksiä. Kyrpäsi on onnellinen, jos valitset hierontaterapeutin, joka on valmis leikkimään sen kanssa. Eroottiset hieronnat alkavat yleensä orgasmin viivästyksellä, käteenvetona tai suihinottona. Jos olet onnekas, hän saattaa antaa sinun hieroa pilluaan.

Rebeh

Rebeh, 30, Tampere

Täällä kirjoittelee pahassa puutteessa oleva nainen. Kunhan kemiat kohtaa, sun iällä tai muullakaan ei ole niin väliä 😉

nannispanda

nannispanda, 26, Espoo

Kimaltelevat ja pinkit esineet harhauttavat minut. Tykkään pitää hauskaa ja elän hetkessä. Lasi tai pari samppanjaa ja jokainen hetki paranee. Lempi eläin: panda.

NeedaSnake79

NeedaSnake79, 40, Helsinki

Heippa siellä komeat suomalaiset miehet! Haluatteko päästä kunnolla nauttimaan Afrikan kuningattaren käsittelystä. Puhun hyvin suomea, joten älkää pelätkö, vaan laittakaa viestiä. Olen todella kuumaa tavaraa, joten varokaa, että ette polta näppejänne!

Kaaarna

Kaaarna, 43, Vantaa

Isompaa kalua etsin ! Joten jos sulla on varustus kunnossa niin ilmoittele itsestäsi. Ei ikä tai ulkonäkö rajoituksia – kunhan se alapään koko on kunnossa.

Vadelma

Vadelma, 34, Mikkeli

Täällä olisi rempseä reilu kolmekymppinen neito, jolla olisi silloin tällöin sängyssä tilaa mukavalle ja luotettavalle, hyvää seksiä arvostavalle miehelle! Olen kokeilunhaluinen ja innokas. Etsin huumorintajuista miestä hauskan pitoon.

Marttakerho

Marttakerho, 40, Tampere

Heippa! Matkailu niin kotimaassa kuin ulkomaillakin on aina innostanut. Välillä koneella ilmojen halki taikka sitten omalla asuntoautolla tietä pitkin. Työstäni nautin suunnattomasti. Avioliitossani on omat ongelmat, ja siitä haluaisinkin välillä ottaa pienen breikin, että voisi rauhassa hengähtää hyvässä ja arvostavassa seurassa.

Aahnet

Aahnet, 40, Turku

Perustoimistohomman puuduttama persus kaipaa tuuletusta ja liikettä. Yhdessä on paljon mukavampi harrastella. Toivottavasti olet avoimella mielellä liikkeellä. Alkuun mielellään matalalla profiililla.

PimperoKiitsu

PimperoKiitsu, 37, Helsinki

Täällä on kiimainen yhden lapsen äiti, joka ei saa nykyisessä suhteessaan sitä, johon kaikilla naisilla on täysi oikeus elääkseen inhimillistä ja nautinnon täyteistä elämää. Tule ja pelasta minut!

Sanni92

Sanni92, 25, Kotka

etin ihan vaan miestä joka ei valehtele ja haluu omistaa mua vaan ymmärtää munki halut ja tarpeet ja pitää hyvänä, pistä viestii jos kiinnostuit, katotaan mitä saadaan aikaan, ei mitään keskenkasvusii teinipoikii kiitti

Kukkaviiva

Kukkaviiva, 33, Turku

Keväällä kukka loistoon kasvaa viivassain, ei voisi leipuri kauniimpaa tehdä hiivallain. Yöllä taivaallisen ison ihmeen näin, työnnä vaan se sormi sisään päin. Siitä torttuni kostukkeensa saa, ja minä voihkin aahh.