Helsinki

HELSINKI – Seksitreffailun pääkaupunki!

Helsinki on meidän suosituin kaupunki seksiseikkailuihin, koska sieltä löytyy aivan kaikki: illallisesta Kampissa aina romanttiseen kävelyyn Kaisaniemen puistossa. Helsinki ei ole vain Suomen pääkaupunki, vaan myös paikka, jossa harrastetaan seksiä monenlaisten kauniiden naisten kanssa.

Kun olet vihdoin päässyt siihen asti, että olet vaihtanut kuvia seksikään naisen kanssa, ja olet saanut hänet treffeille Keskustaan, niin parhaimmat hotellit varmistamaan seksitreffien onnistuminen löytyvät Kluuvin ympäristöstä.

Jos romanttinen kävely ei riitä tyydyttämään sinun tarpeitasi, niin kokeile Seurasaaren ulkomuseota, mikä on otollisin paikka seksiin julkisella paikalla (Jäämättä kuitenkaan kiinni…!).

Ja jos sinä satut tapaamaan yhden 39% kuuluvista suomalaisista naisista, jotka kiihottuvat seksin katsomisesta, niin Helsinki on kuuluisa parinvaihto- ja seksibileistään. Tai miksi et suuntaisi Kallion vapaamieliseen kaupunginosaan viettämään kuumaa yötä deittisi kanssa?

Seksiseuraa helsinki

Vitunveera, 31v, Helsinki

“Tykkään leikkiä kalliilla leluilla, juoda viiniä ja shoppailla päivät pitkät. Kaikki perustaa perheitä mun ympärillä ja mä elän ku teini. Jos täältä löytyis sellanen komea pakkaus joka osais tyydyttää mutta myös kohdella kun prinsessaa.”

Helsinki seksiseuraa

Halinalle87, 31, Helsinki

“Minulla on aina hymy naamassa. Rakastan nauraa ja tanssia alasti samalla kun teen uskomattoman hyvää ruokaa. En etsi pelkkiä yhden illan juttuja, vaan jotain hauskaa ja huoletonta.”

Kyytikati Helsinki

KyytiKati, 41, Helsinki

“Minuun saa sopivasti tartuttua, kun lähdetään reippaammille kierroksille vetämään. Oon kekseliäs typykkä luonteeltani, joten kyllä aktiviteettia keksitään, kunhan löytyy vaan passelia seuraa. Toivottavasti olet kiinnostunut hieman rajummastakin menosta.”

seksi seuraa helsinki

Leenasi, 36, Helsinki

“Oletko koskaan halunnut näyttää naiselle hänen paikkansa? Sitoa kiinni ja ronskilla otteella ottaa juuri niin miten itse haluat, ilman että naisella on sananvaltaa asiaan? Laita viestiä niin sovitaan tapaaminen ;)”

Lidiya helsinki

Lidiya, 26, Helsinki

“A great site to post hot photos 🙂 I am from Ukraine and I live in Helsinki. Anyone interested?”

pääkaupunki seksiseuraa

Hensku, 27, Helsinki

“Olen valmistunut unelma-ammattiini ja työ on ainut asia johon haluan keskittyä, eli parisuhteet ei ole mua varten. Olisiko täällä kuitenkin jostain kevyemmästä kiinnostuneita miehiä? :)”

Seksi seuraa hesa

Voinetta, 26, Helsinki

“Tatuoinnit on life. Teen työkseni mitä rakastan. Mulla on kaunis 6 vuotias tyttö, joka on isällään joka toinen viikko. Kun on mahdollista mikään ei ole parempaa ku lähteä kaljalle tai konserttiin. En oikeestaan eti mitään, mutta täällä avoimin mielin.”

sekiseseuraa helsinki

Aada85, 32, Helsinki

“Multa löytyy persettä, tissiä, tatuointeja, lävistyksiä ja luonnetta. Jos jaksat mun sarkastisia läppiä ja kova äänistä naurua, ni saat koko paketin.”

pelaajaperse helsinki

Pelaajaperse, 22, Helsinki

“Parasta mussa on mun persikka perse. Tatuoinnit, lävistykset ja pelaaminen lähellä sydäntä. Kipu ei aina ole pahasta joten jonkin sortin masokisti kai olen.”

seksiseuraa helsinki

vivianna92, 31, Helsinki

“Tykkään pitkistä romanttisista kävelyistä Alkon viiniosastolla. Koirat on kans tosi kivoja.

Rikkaat pukumiehet ilmoittautukaa.”

Riiamaria

Riiamaria, 52, Helsinki

“Olen menestynyt, nuorekas ja tyylikäs nainen joka etsii asiallista, tervettä ja siistiä nuorta mies satunnaisiin nautinnollisiin hetkiin. Ota yhteyttä jos kiinnostuit!”

Eewa

Eewa, 35, Helsinki

“Olen savuton. Etsin täältä itselleni luotettavaa seksi seuraa, satunnoisiin nautinnon hetkiin.”

Kaksipimua

Kaksipimua, 26, Helsinki

“Hei! Me ollaan naispari ja ollaan etsimässä meidän suhteeseen vähän vauhtia ja kivoja hetkiä! Ollaan molemmat tanssijoita, joten notkeutta ja intohimoa riittää!”

Xandria

Xandria, 28, Helsinki

“Nykyinen kundi on poistumassa kuvioista, kun homma kuivahti täysin. Nyt siis paikkaa tarjolla vaikka määräajalla miehelle, jonka kanssa vaikka reissata tai keksiä muuten kivoja yhteisiä harrastuksia.”

touchmeplease

touchmeplease, 43, Helsinki

“Vaikka en olekaan enään mikään aivan nuori tyttö niin pyrin silti pitämään kehostani huolta ja nälkäni ei ole hävinnyt mihinkään. Rakastan jos saan katsoa kun mies koskettelee itseään ja minä samoin.”